29 aprilie 2016 Comentarii 0

Un agent al Penitenciarului Târgu Jiu, prins în timp ce lua mită de la un deţinut

Un agent al Penitenciarului Târgu Jiu, prins în timp ce lua mită de la un deţinut

Un poliţist de la penitenciarul Târgu Jiu a fost reţinut pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de euro de la prietenul unui deţinut. Agentul şef trebuia să-i aprobe bărbatului o învoire de Paşte. 

Agentul şef al Penitenciarului a fost prins imediat ce primise suma de 500 de euro şi mai multe bunuri de la prietenul unui deţinut. În schimbul banilor, el trebuia să întocmească documente pentru aprobarea unei învoiri în perioada Sărbătorilor de Paşte.

„Din probele administrate a reieşit faptul că, în cursul lunii aprilie 2016, inculpatul D.I.D. a promis deţinutului M.D.D., dar şi inculpatului S.T.D., sprijin pentru acordarea unei învoiri lui M.D.D. în perioada Sărbătorilor Pascale. În acest scop a pretins suma de 1000 euro, stabilind ca aceasta să fie remisă prin intermediul inculpatului S.T.D. La data de 28.04.2016, inculpatul S.T.D. s-a întâlnit cu D.I.D. pentru a-i remite, în scopul menţionat anterior, o sumă de bani. Imediat, s-a procedat la constatarea în flagrant a infracţiunilor de corupţie”, mai spune Direcţia Generală Anticorupţie, potrivit România tv.

Post-ul Un agent al Penitenciarului Târgu Jiu, prins în timp ce lua mită de la un deţinut apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un agent al Penitenciarului Târgu Jiu, prins în timp ce lua mită de la un deţinut

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România va întâlni Slovenia, în primul tur al Cupei Davis

România va întâlni Slovenia, în primul tur al Cupei Davis – Echipa masculină de tenis a României va întâlni Slovenia în primul tur al Grupei I din Zona Europa/Africa a …]

Sport 0 Comentarii

Ministrul afgan al Apărării: „ Al-Qaida pregătește atacuri de proporții în Occident”

Ministrul afgan al Apărării: „ Al-Qaida pregătește atacuri de proporții în Occident” – Oficiali ai apărării de top din Afganistan au avertizat că gruparea teroristă Al-Qaida e în continuare „foarte …]

Sport 0 Comentarii

Sînmărtean face jocurile la Al-Ittihad: o pasă de gol în 44 de minute / VIDEO

Sînmărtean face jocurile la Al-Ittihad: o pasă de gol în 44 de minute / VIDEO – Lucian Sînmărtean a jucat doar 44 de minute în derby-ul dintre Al-Ittihad și Al Hilal, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*