6 mai 2016 Comentarii 0

Un american a ”zburat” cu 216 km/h pe A1!

Un american a ”zburat” cu 216 km/h pe A1!

Aparatele radar ale Poliției Rutiere amplasate pe Autostrada 1 au înregistrat, astăzi, un posibil record de viteză înregistrat pe drumul care face legătura între Nădlac și Lugoj. Mașina condusă de un american a ”zburat” cu 216 km/h pe șoselele românești.

Grăbit nevoie mare, ”cowboy”-ul a preferat să renunțe la a contempla, din mersul mașinii, frumusețile patriei noastre și s-a înfipt cu simț de răspundere în pedala de accelerație a autoturismului său. Fără să-l intereseze că, pe la noi, există totuși limită de viteză chiar și pe autostrăzi, americanul nu s-a mulțumit până ce acul vitezometrului nu a ajuns la 216 km/h! Poate că șoferul vitezoman și-ar continuat cursa nebună dacă, la kilometrul 560, pe tronsonul Nădlac-Lugoj, yankeul nu ar fi fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere și amendat cu 1.125 de lei. În plus, bărbatul  a și fost trecut, pentru 90 de zile, în categoria pietonilor deorece polițiștii români i-au reținut permisul de conducere.

Post-ul Un american a ”zburat” cu 216 km/h pe A1! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un american a ”zburat” cu 216 km/h pe A1!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Petrolul a luat un atacant italian format de Juventus Torino! Are 95 de meciuri în Serie A

Petrolul a luat un atacant italian format de Juventus Torino! Are 95 de meciuri în Serie A – Atacantul italian Michele Paolucci a semnat un contract cu FC Petrolul, valabil …]

Sport 0 Comentarii

Cupa Mondială de rugby: România – Franța (azi, ora 22.00, Digi 1). Ai noștri vor să-și apere onoarea, ai lor se tem de capcane. ”Românii sunt jucători puternici, care iubesc provocările. Va trebui să ne impunem în duelurile de forță”

Cupa Mondială de rugby: România – Franța (azi, ora 22.00, Digi 1). Ai noștri vor să-și apere onoarea, ai lor se tem de capcane. ”Românii sunt jucători puternici, care iubesc …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*