Un antrenor român de la o echipă de top surprinde după meciul nebun Liverpool – Borussia: ”Sunt trist”
15 aprilie 2016 Comentarii 0

Un antrenor român de la o echipă de top surprinde după meciul nebun Liverpool – Borussia: ”Sunt trist”

Un antrenor român de la o echipă de top surprinde după meciul nebun Liverpool – Borussia: ”Sunt trist”

Uluitorul meci FC Liverpool – Borussia Dortmund, scor 4-3, a stârnit vii reacții în toate colțurile lumii. Cel mai frumos meci al anului i-a uimit pe toți iubitorii fotbalului și i-a umplut de invidie pe cei implicați în fenomen, dar la un nivel ceva mai scăzut.

Edi Iordănescu, antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului trei în play-off-ul Ligii 1 la fotbal, s-a declarat și bucuros că a avut șansa să urmărească un astfel de show, dar și trist când a realizat cât de departe e fotbalul românesc față de adevăratul fotbal.

Mesajul lui Edi Iordănescu

Mesajul lui Edi Iordănescu

Post-ul Un antrenor român de la o echipă de top surprinde după meciul nebun Liverpool – Borussia: ”Sunt trist” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un antrenor român de la o echipă de top surprinde după meciul nebun Liverpool – Borussia: ”Sunt trist”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lovitură sub centură. La Jocurile Olimpice ar putea participa și pugiliștii profesioniști

Lovitură sub centură. La Jocurile Olimpice ar putea participa și pugiliștii profesioniști – Federația internațională de box amator (AIBA) se va pronunța în aproximativ trei luni asupra unei reforme care …]

Sport 0 Comentarii

Thriller în AmSud. Trei meciuri din preliminariile CM 2018, decise în final. ”Pumele”, primele!

Thriller în AmSud. Trei meciuri din preliminariile CM 2018, decise în final. ”Pumele”, primele! – În ultimele două zile s-au disputat patru partide în grupa sudamericană de calificare la CM …]

Sport 0 Comentarii

Angel Maria Villar, preşedinte interimar al UEFA, după suspendarea lui Platini

Angel Maria Villar, preşedinte interimar al UEFA, după suspendarea lui Platini – Spaniolul Angel Maria Villar, vicepreşedinte al UEFA, va conduce forul european până la organizarea unor alegeri sau cel …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*