9 mai 2016 Comentarii 0

Un antrenor român semnează azi un contract cu o echipă din străinătate | EXCLUSIV

Un antrenor român semnează azi un contract cu o echipă din străinătate | EXCLUSIV

Antrenorii români de fotbal continuă să aibă căutare în străinătate. Chiar și cei fără prea mari realizări în CV. La câteva zile după ce Ilie Balaci a revenit în circuit semnând cu o formație din Sudan, alt conațional a luat drumul străinătății.

Flavius Stoican, fost antrenor al echipelor Dinamo și FC Voluntari, va semna azi un angajament cu Zimbru Chișinău, echipă calificată pentru ediția 2016-2017 a Ligii Europa. Durata contractului va fi de un an, iar Stoican nu va avea alături niciun fost colaborator din țară.

Intersant este că fostul tehnician dinamovist a ajuns la clubul patronat de Octavian Moraru, fiul lui Valerii Moraru, cel care deține pachetul majoritar de acțiuni la Rapid. Pentru Stoican este prima aventură ca antrenor peste granițele țării. 

Post-ul Un antrenor român semnează azi un contract cu o echipă din străinătate | EXCLUSIV apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un antrenor român semnează azi un contract cu o echipă din străinătate | EXCLUSIV

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tricolorii, ironizați, după remiza de la Budapesta: ^ ”Greu să faci vultur dintr-un jucător cu nume de vânat! La cum a jucat, driblează numai cămile!”

Tricolorii, ironizați, după remiza de la Budapesta: ^ ”Greu să faci vultur dintr-un jucător cu nume de vânat! La cum a jucat, driblează numai cămile!” – Evoluția naționalei României la …]

Sport 0 Comentarii

Statuia unui rege portughez din Lisabona, distrusă pentru un selfie

Statuia unui rege portughez din Lisabona, distrusă pentru un selfie – Un tânăr a vrut să facă un selfie memorabil, dar s-a ales doar cu o gafă monumentală! Acesta a …]

Sport 0 Comentarii

Africa de Sud a bătut dramatic Țara Galilor și s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale. La această oră se joacă Noua Zeelandă – Franța

Africa de Sud a bătut dramatic Țara Galilor și s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale. La această oră se joacă Noua Zeelandă – Franța – Africa de Sud a învins …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*