6 aprilie 2016 Comentarii 0

Un bărbat care săpa șanțuri pentru canalizare a murit strivit de un mal de pământ

Un bărbat care săpa șanțuri pentru canalizare a murit strivit de un mal de pământ

Un bărbat care lucra la săparea unor șanțuri pentru rețeaua de canalizare a comunei Găvănești, Olt, a murit, miercuri, după ce peste el s-a surpat un mal de pământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, bărbatul peste care s-a surpat malul de pământ este din comuna Verguleasa și are 58 de ani.

În momentul în care s-a surpat malul de pământ, el se afla într-un șanț cu o adâncime de doi metri și o lățime de 60 de centimetri. La sosirea echipajelor de pompieri bărbatul era prins până la mijloc în pământul surpat, scrie Agerpres. La locul accidentului s-au deplasat echipaje ISU cu o autospecială de intervenție și descarcerare, echipaj SMURD, precum și de la Serviciul de Ambulanță. După o intervenție de circa zece minute, pompierii și muncitorii prezenți au reușit să îl scoată pe bărbat la suprafață, însă acesta se afla în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare imediat ce bărbatul a fost scos din șanț, dar după 30 de minute manevrele de resuscitare cardio-pulmonară au fost stopate și pacientul a fost declarat decedat.

La locul accidentului s-a deplasat și o echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt, care va începe o anchetă în acest caz.

Post-ul Un bărbat care săpa șanțuri pentru canalizare a murit strivit de un mal de pământ apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un bărbat care săpa șanțuri pentru canalizare a murit strivit de un mal de pământ

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Se mai întoarce un ”cocor”! În ziua în care Reghe a semnat cu Steaua, Mihai Stoica a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată

Se mai întoarce un ”cocor”! În ziua în care Reghe a semnat cu Steaua, Mihai Stoica a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată – Fostul manager stelist Mihai Stoica (50 …]

Sport 0 Comentarii

Patroana lui Olympique Marseille vrea să vândă clubul cu 200 milioane euro

Patroana lui Olympique Marseille vrea să vândă clubul cu 200 milioane euro – Nu doar patronii cluburilor din România vor să-și strângă catrafuselele și să scape de echipe. (DETALII, AICI) Proprietara …]

Sport 0 Comentarii

Echipa feminină a României și-a asigurat bronzul la Mondialele de juniori la tenis de masă

Echipa feminină a României și-a asigurat bronzul la Mondialele de juniori la tenis de masă – Selecționata feminină a României și-a asigurat medaliile de bronz la Campionatele Mondiale de tenis …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*