Un britanic locuiește cu 150 de câini
13 aprilie 2016 Comentarii 0

Un britanic locuiește cu 150 de câini

Un britanic locuiește cu 150 de câini

Un britanic, expert în comportamentul câinilor, susține că este cel mai mare iubitor al patrupedelor. El s-a mutat chiar în Maroc, unde locuiește într-un adăpost alături de 150 de câini.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, are grijă de câinii care au fost abandonați sau torturați. Bărbatul a construit chiar un adăpost unde poate să aibă grijă de patrupede. În ultimii patru ani, peste 1.000 de animale au fost ajutate de acesta. Acum, el trăiește însă alături de 150 de câini. El recunoaște însă că viața sa nu este una ușoară, mai ales că spațiul este destul de mic, iar câinii pot să devină violenți între ei.

Un britanic locuiește cu 150 de câini

“Este un sacrificiu pe care sunt dispus să îl fac pentru a proteja aceste animale minunate, dintre care multe au fost abuzate, înfometate, abandonate sau pur și simplu lăsate să moară”, a povestit Karl Scarr, transmite Daily Mail.

La un moment dat, bărbatul a avut chiar și 200 de câini în adăpost. Acum, el are atât câini de rasă, cât și maidanezi, de care se ocupă zilnic cu multă grijă. Unii dintre ei au fost mutilați și torturați, alții au fost grav răniți după ce au fost loviți de mașini.

Un britanic locuiește cu 150 de câini

În fiecare zi, Karl se trezește la 4 dimineața pentru a pregăti mesele câinilor, pentru a le schimba apa, dar și pentru a curăța adăpostul. Animalele mânăncă zilnic aproximativ 40 de kilograme de mâncare, pe care Karl o primește din donații. Totodată, mai multe patrupede au nevoie de medicamente, pe care alte asociații din lume le donează.

Pe lângă atenția pe care o acordă adăpostului, Karl merge des prin orașul Tangier să verifice dacă alți câini au fost mutilați sau au abandonați.

Fotografii: North Foto

Post-ul Un britanic locuiește cu 150 de câini apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un britanic locuiește cu 150 de câini

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Reacţia Oanei Zăvoranu la un an de la moartea mamei sale! Ce a putut să spună despre Mărioara! „Te blochez”

Reacţia Oanei Zăvoranu la un an de la moartea mamei sale! Ce a putut să spună despre Mărioara! „Te blochez” – Oana Zăvoranu a avut prima reacţie pe contul de …]

Sport 0 Comentarii

Spania, etapa a 34-a. Espanyol, testată pe teren propriu de Celta Vigo. S-a deschis scorul / LIVESCORE

Spania, etapa a 34-a. Espanyol, testată pe teren propriu de Celta Vigo. S-a deschis scorul / LIVESCORE – SPANIA, etapa a 34-a Marți Espanyol – Celta Vigo 1-1 / LIVE …]

Valeriu Zgonea a mers să se reculeagă la mormântul lui Arsenie BOCA / FOTO

Valeriu Zgonea a mers să se reculeagă la mormântul lui Arsenie BOCA / FOTO – Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, a lăsat politica pentru câteva ore și s-a dus să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*