4 aprilie 2016 Comentarii 0

Un campion a murit la doar 23 de ani din cauza unui cancer osos! Poveste cutremurătoare

Un campion a murit la doar 23 de ani din cauza unui cancer osos! Poveste cutremurătoare

Moartea nu alege și nu face concesii. Un tânăr de numai 23 de ani, sportiv recunoscut, care a ajuns la culmea performanței la doar 18 ani, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, cancer osos.

Sud-coreeanul Noh Jin-kyu, campion mondial la patinaj viteză, a încetat din viață la doar 23 de ani. El a ajuns în vârful ierarhiei mondiale în 2011, la vârsta de 18 ani, când a fost primul în clasamentul Campionatelor Mondiale. În același an, Noh Jin-kyu a stabilit două recorduri mondiale pe distanțele de 1500 de metri și 3.000 de metri.

În 2013, el a fost diagnosticat cu cancer la umărul stâng, dar a refuzat să se opereze, fiindcă era cu gândul la Olimpiada de Iarnă de la Soci. El n-a mai apucat să participe la jocurile de la Soci, pentru că a suferit o fractură la același umăr stâng, care a necesitat o intervenție medicală. Atunci, medicii i-au găsit o tumoare de 13 centimetri. Soh Jin-kyu a încetat din viață după trei ani de luptă cu boala.

Post-ul Un campion a murit la doar 23 de ani din cauza unui cancer osos! Poveste cutremurătoare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un campion a murit la doar 23 de ani din cauza unui cancer osos! Poveste cutremurătoare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali insistă pentru aducerea unui jucător de la Astra

Gigi Becali insistă pentru aducerea unui jucător de la Astra – Steaua insistă pentru transferul unui portar şi al unui fundaş central cu talie, dar şi pentru transferul lui Gabriel …]

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie” – De când lumea si …]

Sport 0 Comentarii

Liga 2, etapa a 15-a. Astăzi începe returul. Derby-urile din cele două serii: Clinceni – Berceni, respctiv Chindia – CS Mioveni / LIVE

Liga 2, etapa a 15-a. Astăzi începe returul. Derby-urile din cele două serii: Clinceni – Berceni, respctiv Chindia – CS Mioveni / LIVE – Sâmbătă se dispută partidele primei etape …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*