Un colț de Rai! Imagini superbe cu «Mica Elveție» din Banatul Montan
1 mai 2016 Comentarii 0

Un colț de Rai! Imagini superbe cu «Mica Elveție» din Banatul Montan

Un colț de Rai! Imagini superbe cu «Mica Elveție» din Banatul Montan

Un loc desprins parcă din basme este una dintre frumusețile naturale ale țării pe care turiștii care vizitează Banatul Montan nu ar trebui să o rateze. Este vorba de stațiunea Poiana Mărului, din județul Caraș-Severin, așezată într-un amfiteatru natural sub formă de potcoavă.

Oamenii locului îi spun acesti colț de Rai ”Mica Elveție”, demunire pe care și-a câștigat-o datorită peisajelor de vis ce pot fi admirate. Mai mult, în pădurile din zonă se întâlnește un fenomen special: întinerirea prin aeroionizare negativă și aerosoli naturali, scrie PressAlert.ro.

Recent, administratorii paginii de Facebook Munții Banatului au publicat o serie de imagini de-a dreptul spectaculoase în Poiana Mărului, realizate de la înălțime. Fotografiile au devenit, în scurt timp, virale, fiind distribuite pe rețeaua de socializare de sute de ori. În imagini poate fi admirat barajul și Lacul de acumulare ”Poiana Mărului”, înconjurate de păduri, iar în fundal se văd Munții Țarcu, care încă mai sunt acoperiți de zăpadă.

Lacul de acumulare ”Poiana Mărului” este amplasat pe râul Bistra Mărului, la o distanţă de aproximativ 25 de kilometri de localitatea Oţelul Roşu, într-un decor pitoresc minunat. Potrivit cercetătorilor francezi, aerul din Poiana Mărului este mai curat chiar şi decât cel din zona Cascadei Niagara. Asta pentru că ionizarea este de zece ori mai mare, fiind benefică pentru sănătate şi prevenind apariţia anumitor boli.

Foto: facebook/Munții Banatului

poiana marului (1)
poiana marului (2)
poiana marului (3)

Post-ul Un colț de Rai! Imagini superbe cu «Mica Elveție» din Banatul Montan apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un colț de Rai! Imagini superbe cu «Mica Elveție» din Banatul Montan

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Eugen Neagoe a semnat cu o nou-promovată din prima ligă din Cipru

Eugen Neagoe a semnat cu o nou-promovată din prima ligă din Cipru – Fostul secund al lui Victor Pițurcă la echipa națională, Eugen Neagoe, a semnat cu o echipă din …]

Sport 0 Comentarii

Cabinele TV de la stadionul Dinamo au fost sigilate de fostul acționar. Derby-ul nu se poate juca!

Cabinele TV de la stadionul Dinamo au fost sigilate de fostul acționar. Derby-ul nu se poate juca! – Cabinele TV de la stadionul Dinamo au fost sigilate în cursul acestei …]

Sport 0 Comentarii

Problemele nu se mai termină pentru o candidată la titlu: ”Nu aș dori nimănui să fie în locul meu!”

Problemele nu se mai termină pentru o candidată la titlu: ”Nu aș dori nimănui să fie în locul meu!” – Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, grupare care ocupă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*