8 aprilie 2016 Comentarii 0

Un conducător din fotbalul românesc deplânge moartea interlopului Fane Spoitoru: ”Vei rămâne pe veci fratele meu”

Un conducător din fotbalul românesc deplânge moartea interlopului Fane Spoitoru: ”Vei rămâne pe veci fratele meu”

Dumitru Tudor, zis ”Ciorbă”, manager general al grupării ACS Berceni, din Liga 2, ține doliu după decesul lui Ion Titişor, cunoscut în lumea interlopă a Capitalei sub numele de Fane Spoitoru. 

”Această zi este egală cu acea zi când a murit tatăl meu, vei rămâne pe veci fratele meu, Fane. Dumnezeu să te aibă în pace. Fane, cel mai bun băiat și caracter fără pereche, numai cine nu l-a cunosc vorbește prosti”, a scris Dumitru Tudor pe facebook.

// < ![CDATA[
// < ![CDATA[ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
// ]]>

Aici la masa asta si in locul unde este lumanarea,am petrecut ultimele lunii, zi de zi cu Fane la mine in…

Posted by Dumitru Tudor on 7 Aprilie 2016

Ion Titişor a murit, joi, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Fane Spoitoru a avut grave probleme de sănătate, acesta fiind diagnosticat cu o boală gravă în urmă cu câţiva ani.

Cunoscutul interlop, a părăsit penitenciarul Jilava, fiind eliberat condiţionat în anul 2003.

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul Parchetului privind menţinerea în arest a lui Titişor, judecătorii apreciind că acesta poate fi eliberat condiţionat, conform legii.

Citește și:

Fane Spoitoru a murit! Era ținut în viață doar de aparate

Post-ul Un conducător din fotbalul românesc deplânge moartea interlopului Fane Spoitoru: ”Vei rămâne pe veci fratele meu” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un conducător din fotbalul românesc deplânge moartea interlopului Fane Spoitoru: ”Vei rămâne pe veci fratele meu”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Trei tricolori, surprinși de paparazzi petrecând în club înaintea meciului cu Finlanda

Trei tricolori, surprinși de paparazzi petrecând în club înaintea meciului cu Finlanda – Fotbaliştii naţionalei României s-au pregătit prin cluburi pentru meciul cu Finlanda, 1-1, joi, disputat pe Arena Naţională. …]

Sport 0 Comentarii

Lucian Bute, din nou în ring. Fostul campion mondial ar putea aduce o medalie României la Rio

Lucian Bute, din nou în ring. Fostul campion mondial ar putea aduce o medalie României la Rio – Preşedintele AIBA, Ching-Kuo Wu, a anunţat joi dimineaţă că pugiliştii profesionişti pot …]

Sport 0 Comentarii

Hagi, acuzat de un fost jucător de-al său: “Mi-a întors spatele”

Hagi, acuzat de un fost jucător de-al său: “Mi-a întors spatele” – Atacantul salvadorian Nelson Bonilla a declarat că nu a mai fost dorit la Viitorul deoarece a jucat cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*