3 mai 2016 Comentarii 0

Un copil de la o școală specială din București a dispărut | Este bolnav şi se exprimă cu dificultate

Un copil de la o școală specială din București a dispărut | Este bolnav şi se exprimă cu dificultate

Un minor în vârstă de 15 ani a dispărut azi din incinta unei şcoli speciale pentru copii din Sectorul 6 al Bucureștiului. Poliția Capitalei cere sprijin populației pentru găsirea lui.

Copilul dispărut se numeşte Al-Bahra Mohamed-Samir şi are o înălţime de 1,70 metri, constituție corpolentă, ten deschis la culoare, faţă ovală, ochi albaștri, păr şaten, tuns scurt, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

La data dispariţiei, băiatul era îmbracat cu geacă de culoare roșie cu dungi albe, pantaloni tip jeans albaştri, cămașă albă și vestă, era încălțat cu adidași de culoare albastră și avea asupra sa un ghiozdan albastru. Băiatul se exprimă cu dificultate și are probleme de orientare în spațiu.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la minorul dispărut, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Post-ul Un copil de la o școală specială din București a dispărut | Este bolnav şi se exprimă cu dificultate apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un copil de la o școală specială din București a dispărut | Este bolnav şi se exprimă cu dificultate

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Maria Şarapova, despre felul în care îşi închipuia că va arăta viaţa ei când era copil

Maria Şarapova, despre felul în care îşi închipuia că va arăta viaţa ei când era copil – Maria Şarapova (28 de ani, locul 5 WTA) este una dintre cele mai …]

Sport 0 Comentarii

Șocant! Și-a ucis fiul pentru că acesta era homosexual

Șocant! Și-a ucis fiul pentru că acesta era homosexual – Un bărbat din Los Angeles este acuzat că și-a împușcat fiul de 29 de ani, deoarce acesta era homosexual. Bărbatul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*