19 aprilie 2016 Comentarii 0

Un copil de trei ani, din Gorj, răpit şi scos din ţară de propriul tată! Motivul pentru care a făcut asta i-a uimit pe toţi!

Un copil de trei ani, din Gorj, răpit şi scos din ţară de propriul tată! Motivul pentru care a făcut asta i-a uimit pe toţi!

Un copil de trei ani din Gorj a fost răpit de propriul tată, după ce i-a atacat mama cu un topor, însă nu a reuşit să îl ducă prea departe. Bărbatul pakistanez a fost însă prins în Bulgaria şi încătuşat. Copilul se află acum în grija autorităţilor bulgare.

Poliţiştii spun că bărbatul violent şi că nu este prima dată când acesta pleacă de acasă cu copilul. Asta se întâmplă de când a divorţat de soţia sa din Motru. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a vrut să aibă el grijă de copil, după ce a divorţat de soţia sa din Motru, potrivit România TV. Judecătorii însă, i-au respins cererea, iar copilul a rămas în grija mamei. Judecătorii din Motru a emis în urmă cu puţin timp un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele bărbatului.

 

Post-ul Un copil de trei ani, din Gorj, răpit şi scos din ţară de propriul tată! Motivul pentru care a făcut asta i-a uimit pe toţi! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un copil de trei ani, din Gorj, răpit şi scos din ţară de propriul tată! Motivul pentru care a făcut asta i-a uimit pe toţi!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Atletico Madrid și Barcelona închid etapa în Spania. Rezultate/ VIDEO

Atletico Madrid și Barcelona închid etapa în Spania. Rezultate/ VIDEO – Real a bătut Athletic Bilbao, 4-2 în etapa a 24-a, și a ajuns la 53 de puncte, unul sub …]

Sport 0 Comentarii

Incredibil. Euro 2016 s-ar putea da peste cap. O echipă riscă excluderea din cauza unui blat recunoscut

Incredibil. Euro 2016 s-ar putea da peste cap. O echipă riscă excluderea din cauza unui blat recunoscut – Armenia a fost învinsă cu 3-0, în ultima etapa a preliminariilor Euro …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*