5 mai 2016 Comentarii 0

Un copil din Vaslui a murit după ce a căzut într-un pârâu

Un copil din Vaslui a murit după ce a căzut într-un pârâu

Un copil de 9 ani din satul Stuhuleț, comuna Berezeni, a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, după ce a căzut într-un pârâu de la marginea satului. Din păcate, băiatul a murit la spital, în pofida încercărilor disperate ale medicilor de a-l salva.

Copilul încerca să-i arate fratelui său de patru ani cum să prindă peşte, când a căzut şi a fost luat de ape. Un văcar i-a sărit imediat în ajutor şi l-a scos din apă, în stare critică, băiatul fiind apoi preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vaslui. Ulterior, a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD.

Din păcate, în pofida manevrelor de resuscitare, copilul a decedat.

„Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decesul”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Post-ul Un copil din Vaslui a murit după ce a căzut într-un pârâu apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un copil din Vaslui a murit după ce a căzut într-un pârâu

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Scandalul primelor a prins-o din urmă pe fosta atletă Gabriela Szabo: ^”Această situație a bulversat lucrurile. În sport, medaliile sunt egale”

Scandalul primelor a prins-o din urmă pe fosta atletă Gabriela Szabo: ^”Această situație a bulversat lucrurile. În sport, medaliile sunt egale” – Gabi Szabo, fostul ministru al Tineretului și Sportului, …]

DOLIU în lumea filmului. Actriţa Ronit Elkabetz A MURIT la doar 51 de ani. Cât de frumoasă era | FOTO

DOLIU în lumea filmului. Actriţa Ronit Elkabetz A MURIT la doar 51 de ani. Cât de frumoasă era | FOTO – Actrița de origine israeliană Ronit Elkabetz a murit, marți, …]

Sport 0 Comentarii

Bătaie în tribune. Cinci arestați după șocul Manchester United – FC Liverpool / VIDEO

Bătaie în tribune. Cinci arestați după șocul Manchester United – FC Liverpool / VIDEO – Suporterii englezi nu mai pot sta liniștiți și pace! La nici două săptămâni după ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*