16 aprilie 2016 Comentarii 0

Un cuplu suspectat de recrutarea militanților pentru Statul Islamic, arestat în Spania

Un cuplu suspectat de recrutarea militanților pentru Statul Islamic, arestat în Spania

Un cuplu suspectat pentru implicare în recrutarea de militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic a fost arestat pe un aeroport din sudul Spaniei. Cei doi au fost reținuți  în timp ce încercau să părăsească ţara pentru a ajunge în Maroc, împreună cu fiul lor minor, transmite Reuters.

Un bărbat de origine marocană și o femeie de origine spaniolă sunt acuzați  că făceau parte dintr-un grup care susține rețeaua teroristă. Cei doi se ocupau de recrutări de luptători, printre care militanţi care au comis atacuri sinucigaşe în Siria, a anunțat Ministerului spaniol de Interne.

Fratele bărbatului ar fi murit recent într-un atac sinucigaş, motiv pentru care cuplul se grăbea să părăsească ţara cât mai repede pentru a ajunge în Maroc, susţine ministerul spaniol.

Fiul celor doi va fi plasat în grija autorităţilor. Poliţia efectuează precheziţii în locuinţa din Granada a cuplului în vederea continuării investigaţiei.

De la începutul anului, autorităţile spaniole au arestat 18 persoane suspectate de legături cu militanţii islamişti.

 

Post-ul Un cuplu suspectat de recrutarea militanților pentru Statul Islamic, arestat în Spania apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un cuplu suspectat de recrutarea militanților pentru Statul Islamic, arestat în Spania

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Moș Crăciun a venit la juniorii de la Dinamo și la CSU Craiova / FOTO&VIDEO

Moș Crăciun a venit la juniorii de la Dinamo și la CSU Craiova / FOTO&VIDEO – Moș Crăciun a ajuns la Școala de Fotbal a lui Dinamo, din Ștefan cel …]

Sport 0 Comentarii

Lucian Bute, din nou în ring la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai

Lucian Bute, din nou în ring la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai – Boxerul român Lucian Bute va susține următorul său meci într-o gală care va avea loc …]

Sport 0 Comentarii

Ruby, mesaj dureros pe contul de socializare! „E diagnosticat cu o tumoare cerebrală”

Ruby, mesaj dureros pe contul de socializare! „E diagnosticat cu o tumoare cerebrală” – Ruby este în această perioadă alături de un tânăr care a fost diagnosticat cu boala secolului, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*