Un elefant a murit din cauza epuizării, după 15 ani în care a fost obligat să transporte turişti
25 aprilie 2016 Comentarii 0

Un elefant a murit din cauza epuizării, după 15 ani în care a fost obligat să transporte turişti

Un elefant a murit din cauza epuizării, după 15 ani în care a fost obligat să transporte turişti

După 15 ani în care a fost obligat să transporte turiştii, un elefant din Cambodgia a murit de epuizare.

Elefantul s-a prăbuşit pur şi simplu la pământ, în timp de transporta doi turişti la un templu antic din Cambodgia, scrie Daily Mail.

Femela fusese obligată să muncească pe temperaturi de 40 de grade şi, din cauza epuizării, a făcut atac de cord, au concluzionat medicii veterinari.

3383B53600000578-0-image-a-11_1461571922530

Elefantul avea între 40 şi 45 de ani, iar moartea lui a determinat iubitorii de animale să ceară deschiderea unei anchete în acest caz, care să stabilească de ce era pus să transporte oameni, pe o temperatură atât de ridicată.

Post-ul Un elefant a murit din cauza epuizării, după 15 ani în care a fost obligat să transporte turişti apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un elefant a murit din cauza epuizării, după 15 ani în care a fost obligat să transporte turişti

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rednic: ”Nu din cauza arbitrului am pierdut, deși n-a dat 11 metri la Goian! Am avut o zi oribilă”. Andrei Marc: ”Radu Petrescu a fluierat cu tentă”

Rednic: ”Nu din cauza arbitrului am pierdut, deși n-a dat 11 metri la Goian! Am avut o zi oribilă”. Andrei Marc: ”Radu Petrescu a fluierat cu tentă” – Mircea Rednic, …]

Sport 0 Comentarii

Arbitri sloveni Bojan Lah şi David Sok, care le-au blocat handbalistelor tricolore drumul spre finala Campionatului Mondial, se alătură ”călăilor” Lubos Michel și Urs Meier, deveniți inamici publici ai fanilor români după ce au furat naționalei de fotbal a României calificarea la Euro 2004 / VIDEO

Arbitri sloveni Bojan Lah şi David Sok, care le-au blocat handbalistelor tricolore drumul spre finala Campionatului Mondial, se alătură ”călăilor” Lubos Michel și Urs Meier, deveniți inamici publici ai fanilor …]

Sport 0 Comentarii

Carnagiu în Siria. ISIS a executat 175 de muncitori luaţi ostatici dintr-o fabrică de ciment

Carnagiu în Siria. ISIS a executat 175 de muncitori luaţi ostatici dintr-o fabrică de ciment – Membrii Statului Islamic au executat, vineri, 175 dintre muncitorii luaţi ostatici joi, de la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*