Un fost fotbalist a fost găsit mort într-un hambar abandonat! Era considerat un talent uriaș!
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Un fost fotbalist a fost găsit mort într-un hambar abandonat! Era considerat un talent uriaș!

Un fost fotbalist a fost găsit mort într-un hambar abandonat! Era considerat un talent uriaș!

Un fost fotbalist care era considerat un jucător de mare viitor în urmă cu peste 20 de ani, a fost găsit azi mort într-un hambar abandonat din Paris. 

Corpul lui Joachim Fernandez, cel poreclit „noul Desailly”, a fost găsit într-un hambar abandonat de la Domont, 20 de kilometri distanță de Paris. Joachim Fernandez, un jucător senegalez care avea și cetățenia franceză, avea 43 de ani și se putea lăuda că a jucat la Bordeaux alături de marele Zinedine Zidane și că apoi a făcut pasul spre Italia, unde a evoluat la Udinese și Monza și fusese în atenția celor de la AC Milan.

În 2001, Joachim Fernandez, care era legitimat atunci la o echipă din Indonezia, Persma Manado, a pus capăt carierei după ce a suferit o accidendare gravă la genunchi. De atunci, pentru Joachim Fernandez a urmat un drum foarte abrupt în jos, pantă pe care a alunecat incredibil de repede.

Fernandez s-a însurat de tânăr, dar s-a despărțit la fel de repede. El nu și-a văzut niciodată fiul care acum are circa 20 de ani. Toate aceste probleme l-au împins în brațele disperării, suferin de o depresie severă. El a ajuns pur și simplu um om al străzii, un „homeless”.

În luna ianuarie a acestui an, mai precis pe data de 19, corpul său neînsuflețit a fost descoperit între niște pături în acel hambar părăsit. Nimeni n-a știut până acum că Joachim Fernandez a murit…

Joachim Fernandez a jucat la Bordeaux alături de marele Zidane, care e în spatele lui FOTO: gazzetta.it

Joachim Fernandez a jucat la Bordeaux alături de marele Zidane, care e în spatele lui FOTO: gazzetta.it

Post-ul Un fost fotbalist a fost găsit mort într-un hambar abandonat! Era considerat un talent uriaș! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un fost fotbalist a fost găsit mort într-un hambar abandonat! Era considerat un talent uriaș!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

UEFA a comunicat datele calendarului 2016-2017 în cupele europene. Când intră în competiție echipele românești

UEFA a comunicat datele calendarului 2016-2017 în cupele europene. Când intră în competiție echipele românești – UEFA a comunicat datele care formează calendarul competițional 2016-2017 în ceea ce privește cupele …]

Sport 0 Comentarii

Tânărul snopit în bătaie într-un autobuz, pentru că ar fi furat un telefon, E NEVINOVAT. Ce riscă agresorii

Tânărul snopit în bătaie într-un autobuz, pentru că ar fi furat un telefon, E NEVINOVAT. Ce riscă agresorii – Cei trei agresori care au luat la bătaie un tânăr, într-un …]

Sport 0 Comentarii

Federația din Belgia a luat o primă măsură după atentatele de la Bruxelles: ”Fotbalul nu este important astăzi!”

Federația din Belgia a luat o primă măsură după atentatele de la Bruxelles: ”Fotbalul nu este important astăzi!” – Federația de fotbal din Belgia a anunțat în urmă cu câteva …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*