16 aprilie 2016 Comentarii 0

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa!

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa!

Doliu în lumea politică din România. Unul dintre cei mai cunoscuţi staticieni din Europa a murit la vârsta de 72 de ani. Alexandru Neculae Boriga fost prefectul judeţului Dâmboviţa mai mulţi ani.

În 1999 a devenit membru al Asociaþiei Internaþionale a Statisticienilor de Atletism. În cei 60 de ani de când există organizaţia, doar 6 români au avut onoarea de a face de parte din acest for internaţional. La data de 22 iunie 2001 devine membru al Consiliului Ştiinţei Sporturilor din România. (V.N./M.S.), potrivit adevărul.

Post-ul Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

”Săptămâna” de preliminarii Euro 2016. Rusia – Austria și Slovenia – Anglia, meciurile serii

”Săptămâna” de preliminarii Euro 2016. Rusia – Austria și Slovenia – Anglia, meciurile serii – Continuă și duminică ”săptămâna europeană de fotbal”. începută vineri. Se dispută meciuri interesante din etapa …]

Sport 0 Comentarii

Mutu reacționeză, după ce numele său a apărut într-un dosar din Italia care anchetează transferurile de fotbaliști: ”Nu sunt acuzat de evaziune fiscală!”

Mutu reacționeză, după ce numele său a apărut într-un dosar din Italia care anchetează transferurile de fotbaliști: ”Nu sunt acuzat de evaziune fiscală!” – După ce numele său a apărut …]

A murit un fotbalist de top! Fiul său a făcut teribilul anunț

A murit un fotbalist de top! Fiul său a făcut teribilul anunț – Fotbalul a pierdut azi un nou nume important. Unul dintre cei mai mari străini care a evoluat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*