Un fost stelist a fost decisiv într-un mega-derby european! Cota lui va exploda după această partidă
29 aprilie 2016 Comentarii 0

Un fost stelist a fost decisiv într-un mega-derby european! Cota lui va exploda după această partidă

Un fost stelist a fost decisiv într-un mega-derby european! Cota lui va exploda după această partidă

AC Milan – Inter Milano, „Derby della Madonnina”, este un super-clasic al fotbalului indiferent de categorie. Echipele de juniori ale celor două super-puteri din Italia s-au întâlnit azi în campionatul „Primavera”. Iar un român a fost printre protagoniștii meciului.

Portarul Ionuț Radu, care a început cariera la Steaua, apoi a trecut la Dinamo, după ce „roș-albaștrii” au desființat academia, a ajuns, între timp, la Inter Milano. De câteva ori, el a participat și la antrenamentele echipei mari. Ionuț Radu a „emigrat” în Italia în 2013, când a semnat cu necunoscuta grupare Pergoletesse, de unde a fost racolat de „nerrazzzuri”.

Ionuț Radu, un goal-keeper în vârstă de 19 ani (născut pe 24 mai 1987), a fost unul dintre eroii Interului în derby-ul câștigat chiar pe terenul eternei rivale, AC Milan, cu scorul de 2-0. 

Baldini a deschis scorul în minutul 42, dar Ionuț Radu a reușit să fie decisiv în momentele decisive ale jocului. În minutul 45, el a parat un penalty executat de Vido. Iar Inter a intrat în avantaj la pauză. 

După pauză, Ionuț Radu a mai avut două parade de excepție în minutele 59, 69 și 71. În minutul 90, Inter s-a distanțat pe tabelă, prin golul lui Pinamoti. Victoria a fost foarte importantă pentru Inter, care acum acumulează 57 de puncte, iar rivala Milan a rămas cu numai 52 de puncte. 

Ionuț Radu

Ionuț Radu

 

Post-ul Un fost stelist a fost decisiv într-un mega-derby european! Cota lui va exploda după această partidă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un fost stelist a fost decisiv într-un mega-derby european! Cota lui va exploda după această partidă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

S-a descoperit după cine aleargă Cristiano Ronaldo prin Maroc! Fata umblă cu capul în nori!

S-a descoperit după cine aleargă Cristiano Ronaldo prin Maroc! Fata umblă cu capul în nori! – Ultima cucerire a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo este un pilot de avioane. Fata se …]

Sport 0 Comentarii

Apărare beton, atac de carton! Naționala României gâfâie în drum spre Euro 2016. Avem cea mai bună defensivă din istorie, dar suntem în pragul cele mai mari crize ofensive din ultimii 67 de ani

Apărare beton, atac de carton! Naționala României gâfâie în drum spre Euro 2016. Avem cea mai bună defensivă din istorie, dar suntem în pragul cele mai mari crize ofensive din …]

Sport 0 Comentarii

”Bizonul” Gnohere, sărbătorit în vestiarul lui Dinamo

”Bizonul” Gnohere, sărbătorit în vestiarul lui Dinamo – A fost sărbătoare în vestiarul lui Dinamo, după 4-0 cu Chiajna. “Bizonul” Gnohere a marcat de ziua sa – a făcut 28 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*