Un fost stranier important din Liga 1 a trăit șocul vieții: ”Am crezut că mor!”
11 mai 2016 Comentarii 0

Un fost stranier important din Liga 1 a trăit șocul vieții: ”Am crezut că mor!”

Un fost stranier important din Liga 1 a trăit șocul vieții: ”Am crezut că mor!”

Un fotbalist cu un trecut important în Liga 1 a trecut recent printr-o experiență traumatizantă. Și vorbim despre un tip puternic, care a trecut și printr-o operație complicată, nu vreun personaj sperios.

Argentinianul Cristian Fabbiani (32 de ani), fostul atacant al celor de la CFR Cluj (11 goluri în perioada 2007-2010 în tricoul ardelenilor), a trăit pe viu spaima provocată de teribilul cutremur care a lovit o regiune din Ecuador pe 16 aprilie, provocând 659 de pierderi de vieți omenești și aproape 30.000 de răniți.

„Ce nebunie, Doamne! Am crezut că mor!”, a scris Cristian Fabbiani pe rețelele de socializare după teribilul eveniment. „A fost cea mai grea noapte din viața noastră. E un miracol că trăim”, a mai scris „Căpcăunul” pe rețelele de socializare după teribilul cutremur de la care a trecut aproape o lună.

Fabbiani, în tricoul celor de la CFR

Fabbiani, în tricoul celor de la CFR

Cristian Fabbiani a ajuns la o echipă din liga a doua din Ecuador, LDU Portoviejo, dintr-un oraș aflat aproape de epicentrul seismului. După ce a plecat de la CFR Cluj, Fabbiani a mai trecut pe la mai multe echipe din Argentina, printre care River Plate, Newells Old Boys, All Boys, Independiente Rivadavia, apoi a mai trecut și prin Bolivia, la Sport Boys. 

Cariera lui Fabbiani a fost într-un moment de cumpănă în urmă cu doi ani, când „Căpcăunul” a fost operat de o tumoare la piciorul stâng. 

Străzile din Ecuador s-au rupt la propriu în timpul seismului din 16 aprilie

Străzile din Ecuador s-au rupt la propriu în timpul seismului din 16 aprilie

Fabbiani și soția sa

Fabbiani și soția sa

Post-ul Un fost stranier important din Liga 1 a trăit șocul vieții: ”Am crezut că mor!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un fost stranier important din Liga 1 a trăit șocul vieții: ”Am crezut că mor!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FRF a angajat un antrenor care a jucat într-un blat recunoscut oficial de către Mircea Sandu!

FRF a angajat un antrenor care a jucat într-un blat recunoscut oficial de către Mircea Sandu! – Mircea Sandu, fost președinte al Federației Române de Fotbal, susține că în trecut …]

Sport 0 Comentarii

Legătură periculoasă! Un antrenor român, imaginea unui site de pariuri

Legătură periculoasă! Un antrenor român, imaginea unui site de pariuri – Operatorul de jocuri de noroc NetBet, primul site licențiat în România care oferă clienților săi șansa de a paria …]

Sport 0 Comentarii

”Câinii” și-au ascuțit colții. ”Mușcăm mai bine din adversar”, spun cei de la Dinamo

”Câinii” și-au ascuțit colții. ”Mușcăm mai bine din adversar”, spun cei de la Dinamo – Echipa din Ștefan cel Mare a fost prezentă joi la Clinica de Excelență Dentară ”Dr. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*