Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/stiriab/public_html/extensii/seo/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481
Un internațional, aproape să semneze cu echipa campioană: ”Șumi îl vrea!”
10 mai 2016 Comentarii 0

Un internațional, aproape să semneze cu echipa campioană: ”Șumi îl vrea!”

Un internațional, aproape să semneze cu echipa campioană: ”Șumi îl vrea!”

Fundașul Cristi Săpunaru (32 de ani, 10 selecții la națională) se află la final de contract cu Pandurii Târgu Jiu și de serviciile lui se interesează campioana Astra Giurgiu. 

”Este la final de sezon și de contract și alegerea îi aparține. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. A devenit pe parcursul acestui sezon unul dintre cei mai buni jucatori ai campionatului și, în consecință, ne va reprezenta cu onoare la Euro”, a spus președintele clubului Pandurii Narcis Răducan.

sapunaru-pandurii

”Sper să-l conving. De azi încolo voi vorbi, s-a terminat campionatul și putem discuta. Cert este că și eu, și Sumi, ne dorim ca el să faca parte din lotul nostru”, a spus și președintele Astrei Dani Coman. 

Cristi Săpunaru a mai jucat în Liga I la FC Nationala și Rapid. 

sumudica tricou sapunaru

El are în palmares Cupa și Supercupa României cu Rapid (2007), trei titluri în Portugalia cu FC Porto (2009, 2011, 2012), Cupa Porugaliei (2009, 2010, 2011) sau Liga Europa (2011).

Post-ul Un internațional, aproape să semneze cu echipa campioană: ”Șumi îl vrea!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un internațional, aproape să semneze cu echipa campioană: ”Șumi îl vrea!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Alte probleme: oficialii de la Petrolul și Florin Bercea, fostul președinte al CA al clubului, martori într-un nou dosar de corupție!

Alte probleme: oficialii de la Petrolul și Florin Bercea, fostul președinte al CA al clubului, martori într-un nou dosar de corupție! – Petrolul e pe ultimul loc, penalizată cu șase …]

Sport 0 Comentarii

Lucian Sânmărtean se simte în vână, după startul fulminant cu Al Ittihad: ”Sunt motivat să ajung la EURO”

Lucian Sânmărtean se simte în vână, după startul fulminant cu Al Ittihad: ”Sunt motivat să ajung la EURO” – Lucian Sânmărtean și-a trecut în cont un gol și două assist-uri …]

Sport 0 Comentarii

Generalul i-a acordat o atenție specială lui Budescu la antrenamentul oficial / GALERIE FOTO

Generalul i-a acordat o atenție specială lui Budescu la antrenamentul oficial / GALERIE FOTO – Selecționerul Anghel Iordănescu este decis să-l titularizeze pe Constantin Budescu în partida de luni cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*