17 aprilie 2016 Comentarii 0

Un jandarm a înapoiat unei femei un portofel găsit pe stradă

Un jandarm a înapoiat unei femei un portofel găsit pe stradă

Un jandarm din Constanţa a înapoiat portofelul pierdut, sâmbătă, de o femeie în cartierul Poarta 6.

Plutonierul adjutant șef Leon Ionel, din Gruparea de Jandarmi Mobilă, aflat în timpul liber, în vizită la prietenii de familie, a găsit, în cursul serii de sâmbătă, la ieșirea din bloc, pe trotuar, în apropiere de Poarta 6 Port Constanța, un portofel în care se aflau mai multe documente personale și o sumă de bani.

În prezența unui martor asistent, subofițerul a trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu, în interiorul acestuia fiind găsite o carte de identitate pe numele P.C.D., de 37 de ani, permisul de conducere al acesteia, carduri bancare, de cumpărături și sănătate, notițe personale și o sumă de bani.

După ce a întrebat mai mulţi vecini, jandarmul a identificat femeia, care locuia la 50 de metri distanţă şi a mers la uşa acesteia pentru a înapoia bunurile. Cum nu a găsit pe nimeni acasă, jandarmul a lăsat numărul de telefon vecinilor de bloc pentru a fi contactat. După 30 de minute, a fost sunat şi s-a întâlnit cu doamna care și-a recăpătat portofelul.

Acesta i-a mulțumit jandarmului și i-a spus că a scăpat portofelul după ce a ieșit din mașină și a scos din geantă cheile de la apartamentul în care locuia.

Post-ul Un jandarm a înapoiat unei femei un portofel găsit pe stradă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un jandarm a înapoiat unei femei un portofel găsit pe stradă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

În Moldova, ca la nimeni: Ștefan Stoica a fost demis de Zimbru, dar rămâne la națională

În Moldova, ca la nimeni: Ștefan Stoica a fost demis de Zimbru, dar rămâne la națională – Tehnicianul român Ştefan Stoica s-a despărţit de Zimbru Chișinău (Republica Moldova). El a …]

Sport 0 Comentarii

Percheziții în București și în patru județe într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu medicamente

Percheziții în București și în patru județe într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu medicamente – Marţi dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub …]

Sport 0 Comentarii

Curg reacțiile pe seama dopajului Șarapovei: ”Am fost șocată!”. 6 cazuri noi cu meldonium

Curg reacțiile pe seama dopajului Șarapovei: ”Am fost șocată!”. 6 cazuri noi cu meldonium – Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, liderul clasamentului mondial, a declarat, marţi, la New York, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*