5 mai 2016 Comentarii 0

Un jucător de golf a renunțat la Olimpiadă de teama virusului Zika

Un jucător de golf a renunțat la Olimpiadă de teama virusului Zika

Jucătorul australian de golf Marc Leishman, numărul 35 mondial, care era să-și piardă soția din cauza unei maladii infecțioase, a renunțat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august) de teama virusului Zika și a unui eventual impact asupra sănătății acesteia, informează AFP, citată de Agerpres.

“Cu profund regret am informat Golf Australia că voi fi indisponibil pentru a reprezenta țara mea la viitoarele Jocuri Olimpice de vară din Brazilia”, a explicat Leishman pe site-ul Federației australiene de specialitate. Soția sa, Audrey, a fost victima sindromului șocului toxic în luna aprilie și sistemul său imunitar nu s-a refăcut la întreaga capacitate.

“Am consultat medicul lui Audrey și, din cauza restabilirii sale în curs și a riscurilor potențiale legate de transmiterea virusului Zika, a fost o decizie dificilă, dar până la urmă facilă de a nu participa”, a concluzionat jucătorul de golf, care se afla în poziția de a se angaja alături de compatriotul său și numărul unu mondial Jason Day.

Leishman este al doilea nume din golful australian care renunță la Rio după Adam Scott, numărul 7 mondial, care a motivat în urmă cu două săptămâni un “calendar sportiv extrem de încărcat și alte angajamente, personale și profesionale”.

Luna iulie, înaintea Jocurilor Olimpice, va fi în mod special încărcată pentru jucătorii de golf prin desfășurarea British Open și US Open, două turnee majore.

Post-ul Un jucător de golf a renunțat la Olimpiadă de teama virusului Zika apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un jucător de golf a renunțat la Olimpiadă de teama virusului Zika

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Andreea Aanei, trei medalii de aur la CE de tineret din Lituania / VIDEO

Andreea Aanei, trei medalii de aur la CE de tineret din Lituania / VIDEO – În ultima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori și tineret de la Klaipeda …]

Sport 0 Comentarii

Bivolaru scapă de extrădare? O sentință a Curții de Justiție a UE ar putea răsturna ancheta

Bivolaru scapă de extrădare? O sentință a Curții de Justiție a UE ar putea răsturna ancheta – Arestat pe 26 februarie în Franța, guru Gregorian Bivolaru se află în prezent …]

Sport 0 Comentarii

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, are probleme cu Fiscul! Firma ei are o ”gaură” de 4.000.000 de lei

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, are probleme cu Fiscul! Firma ei are o ”gaură” de 4.000.000 de lei – EVENTURES CONCEPT SOLUTION SRL Bucureşti (CUI: 24729067), societate …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*