9 mai 2016 Comentarii 0

Un jurnalist BBC a fost reținut în Coreea de Nord

Un jurnalist BBC a fost reținut în Coreea de Nord

Un jurnalist BBC a fost reținut în Coreea de Nord, în timp ce se îndrepta către aeroport. Corespondentul Rupert Wingfield-Hayes a fost  interogat timp de mai multe ore de autoritățile nord-coreene, relatează BBC News.

Corespondentul BBC a fost reținut în timp ce se îndrepta spre aeroport împreună cu producătoarea Maria Byrne şi cameramanul Matthew Goddard. Ulterior, jurnalistul a fost audiat de nord-coreeni timp de opt ore, înainte ca autorităţile să-l oblige să semneze o declaraţie scrisă.

Echipa BBC s-a deplasat în Coreea de Nord înaintea congresului partidului comunist, pentru a acompania delegaţia de laureaţi ai premiului Nobel, care a efectuat o călătorie de cercetare.

Între timp, cei trei angajaţi ai BBC au fost eliberaţi şi sunt transportaţi spre aeroportul din Phenian pentru a fi repatriaţi.

Corespondentul BBC Stephen Evans, care încă se află în Phenian, a susţinut că conducerea statului ar fi fost nemulţumită de relatările jurnalistului reţinut, care atrăgeau atenţia cu privire la aspectele de viaţă mai puţin plăcute din capitală.

Post-ul Un jurnalist BBC a fost reținut în Coreea de Nord apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un jurnalist BBC a fost reținut în Coreea de Nord

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Tigroiacele” de la CSM București sunt aproape de calificarea în finala Cupei Challenge, după succesul de la Bursa. Ar fi prima echipă românească într-o finală feminină, în istorie. Cine e cea care a învățat volei din desene animate japoneze! ”Vă mai amintiți de Mila și Shiro?”

”Tigroiacele” de la CSM București sunt aproape de calificarea în finala Cupei Challenge, după succesul de la Bursa. Ar fi prima echipă românească într-o finală feminină, în istorie. Cine e …]

Sport 0 Comentarii

Doi jurnaliști turci de opoziție au fost condamnați la peste cinci ani de închisoare

Doi jurnaliști turci de opoziție au fost condamnați la peste cinci ani de închisoare – Un cunoscut jurnalist turc de opoziţie a fost condamnat vineri de un tribunal din Istanbul …]

Sport 0 Comentarii

Adrian Ungur a urcat pe locul 191 în clasamentul ATP. Pozițiile celorlalți jucători români

Adrian Ungur a urcat pe locul 191 în clasamentul ATP. Pozițiile celorlalți jucători români – Tenismanul român Adrian Ungur a urcat două locuri și se află pe poziția a 191-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*