11 mai 2016 Comentarii 0

Un lider al Statului Islamic, comparat cu un kebab, a fost ucis într-un raid aerian

Un lider al Statului Islamic, comparat cu un kebab, a fost ucis într-un raid aerian

Un lider important al rețelei teroriste Statul Islamic a murit în urma unui raid aerian efectuat în Irak. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Pentagonului, transmite Reuters.

Abu Wahib, principalul lider militar în provincia Anabar al reţelei Stat Islamic, a fost ucis, la 6 mai, într-un raid aerian, a anunţat Peter Cook, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Raidul a vizat un vehicul în apropiere de oraşul Rutba, în care se afla Abu Wahib şi alţi trei membri ai grupării extremiste, a mai precizat Cook.

“Conducerea Statul Islamic a fost grav afectată de eforturile coaliţiei şi acesta este un exemplu în acest sens”, a declarat oficialul american. El a adăugat că “este primejdios să fii un lider ISIS în Irak şi Siria în aceste zile”.

Abu Wahib și-a câștigat notorietatea în 2013, după ce a ucis mai mulți șoferi sirieni care treceau prin Irak. El a apărut și în mai multe înregistrări cu execuțiile Statului Islamic. Cu toate acestea, Abu Wahib a devent cunoscut, după ce internauții i-au comparat uniforma cu un kebab.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>Here’s my favorite picture of Abu Waheeb, which surfaced some time last year. Like this kebab, he has been cooked. <a href=”https://t.co/6ZVjZ57RJ7″>pic.twitter.com/6ZVjZ57RJ7</a></p>&mdash; Ben Taub (@bentaub91) <a href=”https://twitter.com/bentaub91/status/729985148331003904″>May 10, 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Post-ul Un lider al Statului Islamic, comparat cu un kebab, a fost ucis într-un raid aerian apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un lider al Statului Islamic, comparat cu un kebab, a fost ucis într-un raid aerian

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua pierde acasă în prima etapă a sezonului. Dinamo a bătut la U Cluj!

Steaua pierde acasă în prima etapă a sezonului. Dinamo a bătut la U Cluj! – În acest weekend au început meciurile din Liga Națională masculină și din Liga Națională feminină …]

Sport 0 Comentarii

O groapă comună, descoperită în Palmira. Câţi oameni au îngropat aici membrii ISIS

O groapă comună, descoperită în Palmira. Câţi oameni au îngropat aici membrii ISIS – O groapă comună în care se aflau 42 de cadavre a fost găsită în Palmira, de …]

Sport 0 Comentarii

Grecii ne amenință: ”Dorim să luăm puncte din acest joc”

Grecii ne amenință: ”Dorim să luăm puncte din acest joc” – Naționala României joacă luni seară o carte imensă pentru calificarea la Euro 2016. O victorie împotriva Greciei, ultima clasată …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*