6 mai 2016 Comentarii 0

Un mall din București găzduiește finala celei de-a șaptea ediții a Trofeului Pellegrini

Un mall din București găzduiește finala celei de-a șaptea ediții a Trofeului Pellegrini

Pe 7 mai 2016, AFI Palace Cotroceni găzduiește finala celei de-a șaptea ediții a competiției de scrimă Trofeul Pellegrini, organizată de către Federația Română de Scrimă. Evenimentul este unul de tradiție în centrul comercial și va curpinde probele individuale de floretă, feminin și masculin, la seniori.

Finala Trofelui Pellegrini va avea loc începând cu ora 17:00, lângă patinoarul din incinta AFI Palace Cotroceni. În cadrul competiției vor participa sportivi de performanță, din România, dar și din alte țări, printre care Mălina Călugăreanu- câștigătoarea Cupei Mondiale de juniori și calificată la Jocurile Olimpice de la RIO, Radu Daraban- finalist loc 7 la Campionatul European de seniori 2015. Invitați de onoare vor fi campionii olimpici Laura Badea și Mihai Covaliu, Președinte al Federației Române de Scrimă.

Trofeul Pellegrini reprezintă o apreciere adusă pentru munca și dedicarea a trei generații de sportivi, care au construit bazele scrimei în țara noastră. Turneul se desfășoară încă din anul 2010, în memoria lui Angelo Pellegrini, unul cei mai importanți tehnicieni de scrimă din România, care a pregătit și lansat unii dintre cei mai mari sportivi în frunte cu Ana Pascu, Maria Vicol, Tănase Mureşanu, Constantin Stelian, Ştefan Tapalagă, Tudor Ilie, Ioana Dobrin, Cornel Pelmuş, Gheorghe Matei, Eugenia Ţărăgoiu.

Fiul lui Antonio Pellegrini, Romeo Pellegrini, a continuat munca bunicului și a tatăului său și a antrenat lotul național de tineret, obținând rezultate deosebite la marile campionate.

AFI Palace Cotroceni are o lungă tradiţie în sprijinirea performanţelor sportivilor români. Printre activitățile demarate recent se numără Săptămâna Campionilor, o săptămână dedicată celebrării sportului românesc şi a campionilor acestuia.

 

Post-ul Un mall din București găzduiește finala celei de-a șaptea ediții a Trofeului Pellegrini apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un mall din București găzduiește finala celei de-a șaptea ediții a Trofeului Pellegrini

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anglia – 28. Leicester caută 3 puncte, acasă, cu WBA / LIVE

Anglia – 28. Leicester caută 3 puncte, acasă, cu WBA / LIVE – ANGLIA – etapa a 28-a Meciurile de marți Aston Villa – Everton (ora 21.45) Bournemouth – Southampton …]

Sport 0 Comentarii

Trei suspecţi au fost reţinuţi în cazul crimei de la Stoeneşti, Argeş!

Trei suspecţi au fost reţinuţi în cazul crimei de la Stoeneşti, Argeş! – Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind acuzati că în noaptea în noaptea de …]

Sport 0 Comentarii

Neamțul Gebhart n-a plecat cu Steaua în Turcia. E blocat de Nurnberg!

Neamțul Gebhart n-a plecat cu Steaua în Turcia. E blocat de Nurnberg! – Delegația de la Steaua a decolat duminică spre al doilea stagiu de pregătire al iernii fără neamțul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*