11 mai 2016 Comentarii 0

Un muncitor din Timiș a căzut în gol 5 metri. E în stare gravă

Un muncitor din Timiș a căzut în gol 5 metri. E în stare gravă

Un muncitor care lucra la o casă în construcţie din localitatea Ghiroda, judeţul Timiş, a ajuns în stare gravă la spital, miercuri, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri.

Pompierii au intervenit miercuri, la Ghiroda, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, opt subofiţeri şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă pentru salvarea unui bărbat care căzuse de la o înălţime de aproximativ cinci metri, potrivit Mediafax.

”S-a acţionat pentru imobilizarea şi coborârea victimei cu ajutorul a două scări culisabile şi a cordiţelor de salvare, după care a fost predată ambulanţei pentru transportul la spital”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat.

Din primele informaţii, bărbatul lucra la o casă în construcţie din localitatea Ghiroda când s-a dezechilibrat şi a căzut la un etaj inferior.

Post-ul Un muncitor din Timiș a căzut în gol 5 metri. E în stare gravă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un muncitor din Timiș a căzut în gol 5 metri. E în stare gravă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Micuța Picasso, românca Alexandra Nechita, interviu surprinzător! Cum s-a schimbat viața ei la 30 de ani: „Am fost extrem de norocoasă să-mi fac un trai atât de bun din munca mea”

Micuța Picasso, românca Alexandra Nechita, interviu surprinzător! Cum s-a schimbat viața ei la 30 de ani: „Am fost extrem de norocoasă să-mi fac un trai atât de bun din munca …]

Sport 0 Comentarii

Ciocnirea titanilor va avea loc în luna noiembrie. Real şi Barcelona se vor înfrunta în etapa a 12-a

Ciocnirea titanilor va avea loc în luna noiembrie. Real şi Barcelona se vor înfrunta în etapa a 12-a –   Derby-ul Spaniei dintre Real Madrid şi FC Barcelona va avea …]

Ai un șef stresant. Ce-i de făcut?

Ai un șef stresant. Ce-i de făcut? – Poate că nimeni nu scapă în decursul unei vieți de întâlnirea cu un șef isteric, orgolios, incompetent sau mai știu eu cum. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*