16 aprilie 2016 Comentarii 0

Un nou cutremur a lovit Japonia | Seismul a avut o magnitudine de 7 grade! Sunt zeci de morţi

Un nou cutremur a lovit Japonia | Seismul a avut o magnitudine de 7 grade! Sunt zeci de morţi

UPDATE 16 aprilie ora 8:35 În urma seismului de vineri seară din insula Kyushu autorităţile nipone au anunţat că au fost înregistrate cel puţin 16 decese şi peste 1.000 de persoane rănite. Cutremurul a fost urmat de două replici puternice, de 5,7 şi 5,8 grade pe scara Richter.

Un nou cutremur a lovit Japonia în această seară. Seismul de 7,4 grade magnitudine s-a produs tot în sudul țării, la o adâncime de 7 kilometri.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, un seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs în aceeași regiune, iar până acum bilanțul autorităților numără 9 morți și peste 1.000 de răniți.

Electricitatea și alimentarea cu apă au fost oprite în întreaga zonă. Mai mult de 130 de replici au fost înregistrate .Oficialii se așteptau ca replicile să scadă, însă riscul producerii unor noi seism puternice vor rămâne timp de aproximativ o săptămână.

Pentru moment, nu există informaţii despre victime sau pagube materiale. Inițial, autoritățile nipone au emis o alertă de tsunami, dar au revocat ulterior atenționarea.

Post-ul Un nou cutremur a lovit Japonia | Seismul a avut o magnitudine de 7 grade! Sunt zeci de morţi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un nou cutremur a lovit Japonia | Seismul a avut o magnitudine de 7 grade! Sunt zeci de morţi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Cristiano Ronaldo, ironizat pe rețelele de socializare după ce s-a pozat în chiloți în vestiarul Realului GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo, ironizat pe rețelele de socializare după ce s-a pozat în chiloți în vestiarul Realului GALERIE FOTO – Fotbaliștii lui Real Madrid sunt ironizați la greu, după ce Cristiano …]

Sport 0 Comentarii

Încă o dramă în fotbal. Un jucător a murit pe teren, în timpul meciului!

Încă o dramă în fotbal. Un jucător a murit pe teren, în timpul meciului! – Fotbalul spaniol este în doliu. Hugo Suarez, un fotbalist în vârstă de 25 de ani, …]

Sport 0 Comentarii

Japonezul Naoya Inoue și-a păstrat tilul mondial WBO la categoria super-muscă

Japonezul Naoya Inoue și-a păstrat tilul mondial WBO la categoria super-muscă – Pugilistul japonez Naoya Inoue și-a apărat titlul de campion mondial WBO la categoria super-muscă învingându-l marți prin KO …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*