4 aprilie 2016 Comentarii 0

Un nou fragment care ar putea aparţine avionului malaysian dispărut, găsit în Insulele Mauritius

Un nou fragment care ar putea aparţine avionului malaysian dispărut, găsit în Insulele Mauritius

Un nou fragment găsit pe Insula Mauritius, în Oceanul Indian, ar putea aparţine zborului malaysian MH370 dispărut de peste doi ani, fiind unul dintre cele mai mari mistere alte aviației. Anunțul a fost făcut de ministrul australian al Transporturilor, Darren Chester, care a precizat că obiectul este examinat, în prezent, de de autorităţile din Malaysia şi Australia.

Australia continuă căutările pentru avionul care a dispărut în martie 2014 cu 239 de persoane la bord și efectua o cursă din capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, către Beijing. Ministrul australian al Transporturilor, Darren Chester, a declarat că fragmentul care a fost găsit joi reprezintă un o„biect de interes”. Acesta a fost descoperit de doi turişti pe Insula Rodrigues, în Arhipelagul Mauritius. „Autorităţile australiene şi cele malaysiene colaborează cu serviciile abilitate din Mauritius pentru examinarea obiectului. Până nu va fi studiat de experți, un este posibil să știm cu siguranță originea lui”, a explicat Darren Chester.

Luna trecută, Australia a declarat că un fragment de avion, găsit în Mozambic aparține aproape sigur zborului MH370, iar în 2015, autoritățile franceze au declarat că o bucată de aripă de a fost găsită în Ocenaul Indian pe insula Reunion face parte, de asemenea, din avionul dispărut.

Post-ul Un nou fragment care ar putea aparţine avionului malaysian dispărut, găsit în Insulele Mauritius apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un nou fragment care ar putea aparţine avionului malaysian dispărut, găsit în Insulele Mauritius

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Petrolul va juca la Brașov, în perioada în care gazonul de pe ”Ilie Oană” va fi ”reparat”

Petrolul va juca la Brașov, în perioada în care gazonul de pe ”Ilie Oană” va fi ”reparat” – Starea gazonului de la stadionul Ilie Oană, din Ploiești, e catastrofală. La …]

Sport 0 Comentarii

Ungur e cel mai bun român. A rămas singurul nostru sportiv din top 200!

Ungur e cel mai bun român. A rămas singurul nostru sportiv din top 200! – Românul Adrian Ungur este în continuare cel mai bine clasat român în ierarhia mondială a …]

Sport 0 Comentarii

Minunea s-a întâmplat! Golden State Warriors, record de victorii în NBA! ^A dat de pământ și cu Los Angeles Lakers, o umbră a echipei de odinioară!

Minunea s-a întâmplat! Golden State Warriors, record de victorii în NBA! ^A dat de pământ și cu Los Angeles Lakers, o umbră a echipei de odinioară! – După ce astă-vară …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*