3 mai 2016 Comentarii 0

Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european

Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european

Statul Kosovo a fost admis, marți, ca al 55-lea membru al UEFA, în cadrul Congresului Uniunii care a avut loc la Budapesta (Ungaria).

Fostă provincie sârbească, Kosovo a fost teatrul unui conflict (1998-1999) între separatiștii albanezi kosovari și forțele de la Belgrad. În februarie 2008, majoritatea albaneză din Kosovo a proclamat independența acestui teritoriu, pe care Serbia refuză să-l recunoască.

Din 2014, Kosovo a fost autorizat să dispute meciuri amicale sub egida FIFA, notează Agerpres.

Congresul UEFA a adoptat Kosovo ca membru cu 28 de voturi pentru și 24 împotrivă, iar două au fost declarate invalide. Următorul pas pentru federația din Kosovo va fi să aplice pentru a deveni membru al FIFA.

Post-ul Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mi-am bătut joc de viața iubitei mele și acum sufăr după ea

Mi-am bătut joc de viața iubitei mele și acum sufăr după ea – Laura a fost o… provocare pentru mine. Era „rățușca cea urâtă” care trebuia să treacă printr-un proces …]

Sport 0 Comentarii

Locomotiva trenului de călători Sighetu Marmației-București, cuprinsă de flăcări

Locomotiva trenului de călători Sighetu Marmației-București, cuprinsă de flăcări – Locomotiva trenului de călători care circulă pe ruta Sighetu Marmației-București a luat foc miercuri seara în localitatea Leordina din județul …]

Sport 0 Comentarii

Doliu la Inter Milano! A decedat Moratti

Doliu la Inter Milano! A decedat Moratti – A decedat Natalino Curzola Moratti, fratele celebrului Massimo, fostul patron al clubului de fotbal Inter Milano. Acesta era, la rândul lui, un fost …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*