3 mai 2016 Comentarii 0

Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european

Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european

Statul Kosovo a fost admis, marți, ca al 55-lea membru al UEFA, în cadrul Congresului Uniunii care a avut loc la Budapesta (Ungaria).

Fostă provincie sârbească, Kosovo a fost teatrul unui conflict (1998-1999) între separatiștii albanezi kosovari și forțele de la Belgrad. În februarie 2008, majoritatea albaneză din Kosovo a proclamat independența acestui teritoriu, pe care Serbia refuză să-l recunoască.

Din 2014, Kosovo a fost autorizat să dispute meciuri amicale sub egida FIFA, notează Agerpres.

Congresul UEFA a adoptat Kosovo ca membru cu 28 de voturi pentru și 24 împotrivă, iar două au fost declarate invalide. Următorul pas pentru federația din Kosovo va fi să aplice pentru a deveni membru al FIFA.

Post-ul Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un nou stat pe lista UEFA. Kosovo, admis ca membru al forului fotbalistic european

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Andreea Bălan a petrecut Paștele la țară. Cum arată mama și bunica ei | FOTO

Andreea Bălan a petrecut Paștele la țară. Cum arată mama și bunica ei | FOTO – Andreea Bălan a petrecut Paștele, la țară, în sânul familiei, alături de mama și …]

Sport 0 Comentarii

Autocarul liderului Astra, implicat într-un accident rutier

Autocarul liderului Astra, implicat într-un accident rutier – Au probleme cu banii, patronul e încă la pușcărie, iar miercuri au fost trei ceasuri rele! Ultima: autocarul Ligii I Astrei a …]

Sport 0 Comentarii

Încasările de la Pandurii – Petrolul, donate familiilor victimelor incendiului de la Colectiv

Încasările de la Pandurii – Petrolul, donate familiilor victimelor incendiului de la Colectiv – Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat pe site-ul oficial că încasările de la meciul de luni …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*