5 mai 2016 Comentarii 0

Un pescar a fost găsit în viață după ce a plutit în derivă timp de două luni. Ce a mâncat ca să supraviețuiască | VIDEO

Un pescar a fost găsit în viață după ce a plutit în derivă timp de două luni. Ce a mâncat ca să supraviețuiască | VIDEO

Supraviețuire miraculoasă! Un pescar columbian a fost găsit în viață la bordul unei ambarcațiuni care plutea de două luni în Oceanul Pacific. Bărbatul a declarat că a fost însoțit de trei colegi, însă aceștia au murit de sete și de foame.

Bărbatul le-a povestit celor din Paza de Coastă americană că a supraviețuit mâncând doar pește și pescăruși, transmite ABC News. Pescarul, în vârstă de 29 de ani, a fost însoțit de trei colegi, însă aceștia au murit. Trupurile lor nu se aflau la bordul ambarcațiunii, însă supraviețuitorul avea pașapoartele lor.
Cei patru au plecat din Columbia în urmă cu mai bine de două luni. La un moment dat, în timpul călătoriei, motorul bărcii s-a defectat, iar ecei patru au început să plutească în derivă. Ambarcațiunea în care era pescarul a fost observată de un vas comercial, Nikkei Verde, la circa 3.500 de kilometri sud-est de Arhipelagul american Hawaii.

El a fost preluat ulterior de Paza de Coastă americană. O înregistrare arată cum pescarul, îmbrăcat cu un tricou negru și o pereche de blugi, coaboară pe o scară de la bordul vasului Nikkei Verde pentru a fi preluat ambarcațiunea Pazei de Coastă americane. Bărbatul le-a mulțumit salvatorilor săi și a spus că îi pare rău că prietenii săi nu mai sunt alături de el.

<iframe width=”500″ height=”300″ scrolling=”no” frameborder=”0″ style=”border: none; overflow: hidden; width: 500px; height: 300px;” allowtransparency=”true” src=”https://www.dvidshub.net/video/embed/462083″></iframe>

Post-ul Un pescar a fost găsit în viață după ce a plutit în derivă timp de două luni. Ce a mâncat ca să supraviețuiască | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un pescar a fost găsit în viață după ce a plutit în derivă timp de două luni. Ce a mâncat ca să supraviețuiască | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Mihaela Rădulescu și-a luat rămas bun de la Patrichi și Albulescu. Ce MESAJ EMOȚIONANT a transmis

Mihaela Rădulescu și-a luat rămas bun de la Patrichi și Albulescu. Ce MESAJ EMOȚIONANT a transmis – Evenimentele din ultima perioadă, mai exact trecerea în neființă a celor doi mari …]

Una dintre elevele lui Mircea Albulescu vorbeşte despre ultima întâlnire cu marele actor! „Abia după câteva vorbe m-a recunoscut”

Una dintre elevele lui Mircea Albulescu vorbeşte despre ultima întâlnire cu marele actor! „Abia după câteva vorbe m-a recunoscut” – Ana Maria Moldovan,  una dintre elevele lui Mircea Albulescu a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*