1 aprilie 2016 Comentarii 0

Un polițist și-a împușcat, din greșeală, colegul sub acoperire / VIDEO

Un polițist și-a împușcat, din greșeală, colegul sub acoperire / VIDEO

Un polițist din New Mexico și-a împușcat din greșeală un coleg aflat sub acoperire. Incidentul șocant a avut loc în plină operațiune antidrog. Ofițerul a tras de nouă ori în colegul său, înainte să-l recunoască.

Incidentul a fost suprins de camera fixată pe uniforma polițistului. Grec Brachle a intervenit după ce a văzut o tranzacție de droguri. El a scos arma și le-a spus oamenilor să ridice mâinile. Celălalt polițist, Jacob Grant, era sub acoperire și se afla pe locul din spate din mașina suspecților. Colegul său a văzut că are armă și a început să tragă asupra sa. Jacob Grant a fost împușcat de nouă ori, înainte că Grec Brachle să își dea seama de eroarea înfiorătoare pe care o făcuse, relatează Daily Mail.

<iframe allowfullscreen frameborder=”0″ width=”698″ height=”573″ scrolling=”no” id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1279208.html”></iframe>

“Coboară, omule, haide! Nu am știut că erai tu”, strigă disperat ofițerul. Colegul său a suferit însă răni grave. Aproape toate organele sale vitale au fost atinse de gloanțe. El a avut nevoie de mai multe intervenții chirurghicale și, în mod miraculos, a supraviețuit.

Autoritățile americane au deschis o anchetă în urma incidentului, în urma căreia s-a descoperit că polițistul care a tras asupra colegului său nu a participat la ședința de informare dinaintea raidului, așa că nu știa că acesta se află sub acoperire în mașina suspecților.

Jacob Grant a dat în judecată autoritățile și a primit daune în valoare de aproape șapte milioane de dolari. Totodată, o comisie a recomandat concedirea polițistului care a deschis focul, însă acesta și-a dat demisia după incident.

 

Post-ul Un polițist și-a împușcat, din greșeală, colegul sub acoperire / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un polițist și-a împușcat, din greșeală, colegul sub acoperire / VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FRR a început procedurile de omologare a stadionului Dinamo pentru meciurile din Nations Cup

FRR a început procedurile de omologare a stadionului Dinamo pentru meciurile din Nations Cup – Federația Română de Rugby a început procedurile de omologare a stadionului de fotbal Dinamo din …]

Sport 0 Comentarii

Campioana Olimpia Cluj a câștigat categoric la Prundu-Bârgăului. Rezultatele Superligii

Campioana Olimpia Cluj a câștigat categoric la Prundu-Bârgăului. Rezultatele Superligii – Etapa a II-a a Superligii la fotbal feminin, din 27 octombrie 2015, a adus în fața campioanei Olimpia Cluj …]

Selena Gomez, în tandrețuri cu Orlando Bloom. Fotografiile care o vor înfuria pe Katy Perry

Selena Gomez, în tandrețuri cu Orlando Bloom. Fotografiile care o vor înfuria pe Katy Perry – În urmă cu doar o săptămână, Orlando Bloom petrecea cu iubita sa, Katy Perry, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*