Un puști talentat i-a desenat pe jucătorii de la FC Botoșani! Vezi cum arată caricaturile fotbaliștilor
2 mai 2016 Comentarii 0

Un puști talentat i-a desenat pe jucătorii de la FC Botoșani! Vezi cum arată caricaturile fotbaliștilor

Un puști talentat i-a desenat pe jucătorii de la FC Botoșani! Vezi cum arată caricaturile fotbaliștilor

Ionuț Costache, puștiul talentat din Botoșani care a devenit celebru după ce a realizat portretele jucătorilor echipei naționale la meciul cu Spania, i-a desenat și pe câțiva dintre jucătorii echipei din orașul său, FC Botoșani, la ultimul meci al formației.

Ionuț Costache a fost invitat la meciul de fotbal de zilele trecute, dintre FC Botoșani și FC Voluntari, iar până să înceapă partida a apucat să facă șase portrete ale jucătorilor echipei-gazdă.

Până la următoarea partidă de pe Municipalul botoșănenilor, băiatul a promis că îi va desena pe toți fotbaliștii lui Leo Grozavu. Ionut Costache a fost premiat de Cornel Sfaiter, înaintea partidei, și a dat lovitura de start.

Pasionat de desen, dar și de sport, Ionuț a făcut deja, în doar doi ani și jumătate, portretele celor mai buni jucători din România, dar și portretele unor actori internaționali extrem de cunoscuți, majoritatea operelor expunându-le pe pagina sa de facebook, Costache Ionut Art.

Ionut costacheEste mare fan al Stelei

Adolescentul îşi aminteşte că primul desen l-a realizat la şcoală, iar cei care l-au încurajat să continue au fost chiar membrii familiei. Fiind un mare fan al echipei Steaua Bucureşti, copilul i-a desenat pe componenţii echipei, care urma să vină la Botoşani în toamna lui 2014 pentru meciul de campionat.

La doar 13 ani, puștiul a avut și prima sa expoziție, în cadrul Zilelor Nordului de la Darabani și a primit un ajutor financiar din partea Primăriei Hiliseu-Horia, pentru a-și putea cumpăra alte materiale necesare pasiunii sale. Momentul său de glorie a fost, însă, la meciul amical dintre România și Spania, când portretele cu jucătorii naționalei au ajuns în vestiarul echipei noastre.

Gabriel Vasvari
Gonzalo Cabrera
Mishu Ngadeu
Petre Ivanovici
Sergiu Popovici
Stelian Cucu

Post-ul Un puști talentat i-a desenat pe jucătorii de la FC Botoșani! Vezi cum arată caricaturile fotbaliștilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un puști talentat i-a desenat pe jucătorii de la FC Botoșani! Vezi cum arată caricaturile fotbaliștilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Moussa, ofertă de la Club Africain, campioana Tunisiei: ”Se poate întâmpla orice”

Moussa, ofertă de la Club Africain, campioana Tunisiei: ”Se poate întâmpla orice” – Dacă Abdellah Zoubir (23 de ani, francez, 2 goluri în acest sezon), mijlocașul Petrolului, are o ofertă …]

Sport 0 Comentarii

La doar 15 ani, a descoperit un oraș mayaș necunoscut până acum

La doar 15 ani, a descoperit un oraș mayaș necunoscut până acum – Care e cea mai mare reușită a ta la 15 ani? Un adolescent canadian i-a uimit pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*