6 aprilie 2016 Comentarii 0

Un român arestat preventiv pentru crimă, eliberat după doi ani de anchetă

Un român arestat preventiv pentru crimă, eliberat după doi ani de anchetă

Un tânăr arestat preventiv pentru omor a fost declarat nevinovat după aproape doi ani de anchetă, timp în care a stat şi două luni de zile în arest.

Moartea din 22 mai 2014 a Garofinei Moţoc, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Milişăuţi, care a fost găsită decedată în propria casă, cu multiple leziuni produse prin agresiune şi cu indicii că a fost şi agresată sexual înainte de a fi ucisă a declanşat o anchetă cu final neaşteptat.

Vasile Mădălin Paşcu, principalul suspect, a fost absolvit de acuzaţii la finele săptămânii trecute, după ce a fost inculpat în dosar timp de aproape doi ani şi după ce a petrecut şi mai bine de două luni de zile în arest preventiv pentru fapta pe care nu a comis-o.

Pe 30 martie Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus clasarea cauzei faţă de Vasile Mădălin Paşcu, după ce procurorul de caz a epuizat toate mijloacele de probă la care a apelat pentru a se convinge dacă Paşcu are sau nu vreo legătură cu fapta de omor, scrie monitorusv.ro, avocatul celui care a fost suspect timp de doi ani pregătind deja acţiunea de solicitare de despăgubiri pentru clientul său.

„Vasile Mădălin Paşcu a fost găsit vinovat şi condamnat ca hoţ, însă nu este şi criminal. Vom solicita despăgubiri pentru perioada în care a fost arestat preventiv nevinovat şi pentru perioada în care a fost urmărit penal nejustificat, după ce probatoriul a indicat clar că nu el este autorul faptei. Ne vom adresa mai întâi instanţelor de judecată româneşti, iar apoi, dacă va fi cazul, vom cere despăgubiri la CEDO”, a declarat avocatul Tudor Sălăgean.

Post-ul Un român arestat preventiv pentru crimă, eliberat după doi ani de anchetă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un român arestat preventiv pentru crimă, eliberat după doi ani de anchetă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Răzvan Lucescu, apreciat în Grecia! Echipa lui are cea mai bună pregătire tactică, dar are doar 5 victorii

Răzvan Lucescu, apreciat în Grecia! Echipa lui are cea mai bună pregătire tactică, dar are doar 5 victorii – Fostul selecționer Răzvan Lucescu i-a impresionat pe greci cu stilul de …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi putea fi urmaşul lui Diego Maradona la Napoli: “Încă sunt supărat pe oficialii Bresciei, au refuzat oferta”. ^Despre idolul Cruyff și transferul lui Ianis la Fiorentina

Gică Hagi putea fi urmaşul lui Diego Maradona la Napoli: “Încă sunt supărat pe oficialii Bresciei, au refuzat oferta”. ^Despre idolul Cruyff și transferul lui Ianis la Fiorentina –   …]

Sport 0 Comentarii

Horoscopul CUCERITOARELOR: Cum cucereşte fiecare femeie, în funcţie de zodie

Horoscopul CUCERITOARELOR: Cum cucereşte fiecare femeie, în funcţie de zodie – Mai multe pe rtv.net Post-ul Horoscopul CUCERITOARELOR: Cum cucereşte fiecare femeie, în funcţie de zodie apare prima dată în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*