Un sportiv a fost împușcat mortal în plină stradă! El făcuse anterior patru ani de pușcărie!
5 aprilie 2016 Comentarii 0

Un sportiv a fost împușcat mortal în plină stradă! El făcuse anterior patru ani de pușcărie!

Un sportiv a fost împușcat mortal în plină stradă! El făcuse anterior patru ani de pușcărie!

Alex „El Pollo” Jesus, un pugilist portorican, în vârstă de doar 33 de ani, a fost împușcat duminică dimineață, pe strada Belmonte, din Hato Rey, o suburbie a capitalei San Jose.

Sportivul care a participat la Jocurile Olimpice de la Atena a fost ucis foarte aproape de locuința sa. Alex „El Pollo” Jesus a trecut în turul doi la Olimpiada de la Atena, iar din 2005 a trecut la profesioniști, unde a obținut 19 victorii consecutive, până în 2009, când a dat peste argentinianul Cesar Cuenca, în fața căruia a pierdut la puncte.

În 2009, Alex Jesus a fost trimis după gratii pentru violență domestică, fiind acuzat că și-a bătut nevasta și copiii! În 2013, când a părăsit penitenciarul Alex Jesus a încercat să-și relanseze cariera. În primul său meci, pe 7 februarie 2015, l-a învins pe Javier Garcia. Pe 31 ianuarie 2016, Joseph Elegele l-a învins prin KO pe portoricanul care nu-și imagina probabil că aceea avea să fie ultima sa luptă.

Sâmbătă, mama sa vitregă a depus o plângere pe numele său, acuzându-l tot de violență. Poliția a emis un mandat de arestare pe numele pugilistului, dar altcineva s-a gândit mai devreme să-l pedepsească și a făcut-o trăgând 12 gloanțe asupra lui.

Alex „El Pollo” Jesus (stânga) a fost împușcat cu 12 gloanțe

Alex „El Pollo” Jesus (stânga) a fost împușcat cu 12 gloanțe

Post-ul Un sportiv a fost împușcat mortal în plină stradă! El făcuse anterior patru ani de pușcărie! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un sportiv a fost împușcat mortal în plină stradă! El făcuse anterior patru ani de pușcărie!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Finanţatorul fugar al Universităţii Cluj Florian Walter, a fost găsit

Finanţatorul fugar al Universităţii Cluj Florian Walter, a fost găsit – Florian Walter a fost reperat de poliţişti în America Centrală. Finanţatorul Universităţii Cluj a fost prins în Columbia, unde se …]

Sport 0 Comentarii

”Vulpile” sunt la mare căutare în Anglia. Vardy, fotbalistul anului

”Vulpile” sunt la mare căutare în Anglia. Vardy, fotbalistul anului – Atacantul lui Leicester City, Jamie Vardy, a fost declarat ”fotbalistul anului” de către Asociația Ziariștilor de Fotbal din Anglia. …]

Sport 0 Comentarii

Alungat de la Milsami Orhei, Cristian Bud s-a întors în Liga 1

Alungat de la Milsami Orhei, Cristian Bud s-a întors în Liga 1 – Atacantul Cristian Bud, care a evoluat până la începutul lunii februarie la Milsami Orhei, în Republica Moldova, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*