5 aprilie 2016 Comentarii 0

Un sportiv a primit o pedeapsă pe care n-o poate ispăși într-o viață!

Un sportiv a primit o pedeapsă pe care n-o poate ispăși într-o viață!

Pilierul echipei argentiniene Pucara Rugby, Cipriano Martinez, a primit interdicție de a mai juca timp de 99 de ani!

Sancțiunea care nu va putea fi ispășită într-o viață de om a venit chiar din partea propriului club, fiind luată după ce Martinez i-a aplicat o lovitură cu piciorul în figură lui Juan Masi, jucător din linia a doua a echipei San Albano, într-o grămadă spontană, în timpul meciului din weekend-ul trecut dintre cele două formații disputat în campionatul Argentinei.

Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi, jucătorul lovit a fost scos urgent de pe teren, însă el se află în afara oricărui pericol. De asemenea, Martinez a primit cartonașul roșu și a fost eliminat, meciul fiind câștigat de San Albano cu 30-28, notează Agerpres.

”Pucara Rugby Club condamnă comportamentul nesportiv al jucătorului său și își cere scuze atât față de sportivul care a fost lovit, față de clubul acestuia și față de rugby, în general”, se arată într-un comunicat al celor de la Pucara.

Post-ul Un sportiv a primit o pedeapsă pe care n-o poate ispăși într-o viață! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un sportiv a primit o pedeapsă pe care n-o poate ispăși într-o viață!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Finala de dublu, de la Madrid. Meciul Tecău/ Rojer vs. Mergea/ Bopanna se joacă ACUM. Halep spune că a avut o săptămână de 9,5!

Finala de dublu, de la Madrid. Meciul Tecău/ Rojer vs. Mergea/ Bopanna se joacă ACUM. Halep spune că a avut o săptămână de 9,5! – Finala probei de dublu a …]

Sport 0 Comentarii

La Astra, liderul Ligii I, au intrat banii, dar s-a oprit… apa. ^Din cauza restanțelor la utilități la arena din Ploiești, s-au mutat la Chiajna!

La Astra, liderul Ligii I, au intrat banii, dar s-a oprit… apa. ^Din cauza restanțelor la utilități la arena din Ploiești, s-au mutat la Chiajna! – Astra, liderul Ligii I, …]

Sport 0 Comentarii

Apariție ”horror” a unui jucător din Liga 1. Și-a speriat toți prietenii cu poza asta. Foto în articol

Apariție ”horror” a unui jucător din Liga 1. Și-a speriat toți prietenii cu poza asta. Foto în articol – Lucian Goian (33 de ani), jucătorul formației CFR Cluj, și-a șocat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*