2 mai 2016 Comentarii 0

Un tânăr de 22 de ani s-a sinucis după ce a avariat mașina fratelui său

Un tânăr de 22 de ani s-a sinucis după ce a avariat mașina fratelui său

Tragedie, petrecută chiar în ziua de Paști, în localitatea brăileană Vișani! Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a sinucis, speriat că i-a stricat mașina unui frate plecat în străinătate.

Costel Dima (22 de ani) a luat mașina fratelui său, cu gândul să meargă la o fostă iubită, într-o localitate învecinată, scrie Obiectiv Vocea Brăilei. Pe drum, însă, a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe contrasens și s-a înfipt în șanț. Tânărul a scăpat nevătămat, însă mașina a fost avariată destul de rău.

Supărat că i-a stricat mașina fratelui, acesta s-a întors acasă și, după ce a băut câteva pahare, acesta a decis să-și pună capăt zilelor. Tânărul s-a dus în șopron și s-a spânzurat cu o funie.

În casă erau mama lui paralizată, care este imobilizată la pat și un alt tânăr cu handicap, în timp ce alți doi frați sunt plecați la muncă în străinătate.

Familia locuiește într-o casă de la marginea localității, în condiții precare. Azi- noapte, femeia paralizată a auzit gălăgie în curte, dar n-a putut să iasă și nici pe băiatul celălalt nu l-a lăsat să iasă, de frica hoților. Gălăgia era însă făcută de vecinii care l-au văzut pe tânăr spânzurat și au chemat poliția.

În aceeași casă, în martie 2011, a avut loc o crimă. O femeie de 76 de ani a fost omorâtă în scop de jaf de către cinci localnici de etnie romă. I-au furat opt găini, un mobil și doi lei. Ulterior, familia vicimei a vândut casa familiei Dima. Costel, tânărul care și-a pus capăt zilelelor, era cunoscut în sat ca un băiat liniștit, muncitor, care nu consuma alcool.

Trupul neînsuflețit al lui Costel Dima a fost transportat la Medicină Legală. Polițiștii au demarat o anchetă.

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Post-ul Un tânăr de 22 de ani s-a sinucis după ce a avariat mașina fratelui său apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un tânăr de 22 de ani s-a sinucis după ce a avariat mașina fratelui său

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dezvăluiri scandaloase! FMI, în frunte cu românca Delia Velculescu, vrea să împingă Grecia într-o nouă criză. Reacția Atenei

Dezvăluiri scandaloase! FMI, în frunte cu românca Delia Velculescu, vrea să împingă Grecia într-o nouă criză. Reacția Atenei – FMI vrea să împingă Grecia în pragul unei noi crize financiare. …]

Sport 0 Comentarii

Robert Lewandowski și-a păstrat ca amintire mingea cu care a marcat 5 goluri în 9 minute pentru Bayern Munchen

Robert Lewandowski și-a păstrat ca amintire mingea cu care a marcat 5 goluri în 9 minute pentru Bayern Munchen – Robert Lewandowski a uimit marți seară întreaga lume, după ce a …]

Sport 0 Comentarii

Noul primar al Londrei a mers cu autobuzul și metroul la serviciu

Noul primar al Londrei a mers cu autobuzul și metroul la serviciu – Noul primar al Londrei a suprins încă o dată locuitorii capitalei britanice. Sadiq Khan a mers la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*