8 mai 2016 Comentarii 0

Un tramvai modernizat cu 10.000 de euro a rămas blocat pe şine la prima cursă

Un tramvai modernizat cu 10.000 de euro a rămas blocat pe şine la prima cursă

Un tramvai a rămas blocat pe linie, la Craiova, din cauza unei defecţiuni, la doar trei zile de la reluarea circulaţiei. Potrivit b1.ro, modernizarea tramvaiului a costat 10.000 de euro.

Tramvaiul se afla la prima cursă pe care a efectuat-o doar până la jumătate, după care s-a defectat, conducerea Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova fiind nevoită să îl tracteze până la depou cu o autobasculantă.

Potrivit directorului RAT Craiova, Sorin Manda, a fost vorba de o defecţiune a chopperului, iar vineri, înainte de a fi trimis în cursă, tramvaiul a fost verificat de firma care se ocupă de mentenanţa lor.

„În timpul probelor pe care le-am făcut înainte de a relua circulaţia tramvaielor în Craiova, au fost sesizate unele probleme la acest tramvai. Chopperele au fost montate printr-un proiect european în perioada 2008-2013, iar firma care le-a montat se ocupă şi de mentenanţa lor. Vineri i-am rugat să vină să îl verifice şi să îl repare dacă este nevoie. La ora 16 ne-au spus că este totul în regulă şi am trimis tramvaiul în cursă. A reuşit să parcurgă traseul doar dus. La întoarcere a rămăs fără alimentare electrică şi l-am tractat până la depou. Astfel de defecţiuni sunt, din păcate, inerente având în vedere parcul învechit de care dispunem. Aşteptăm deschiderea liniilor de finanţare pe fonduri europene pentru a putea achiziţiona tramvaie noi. Angajaţii Regiei când au reabilitat tramvaiele, au lucrat la partea de interior, la scaune, podea, iluminat şi la bandajele şi cuplajele de la roţi, dar nu au intervenit şi asupra sistemelor de alimentare cu energie electrică ale acestora”, a declarat Sorin Manda, directorul RAT Craiova, pentru Mediafax.

Foto:zf.ro.

Post-ul Un tramvai modernizat cu 10.000 de euro a rămas blocat pe şine la prima cursă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un tramvai modernizat cu 10.000 de euro a rămas blocat pe şine la prima cursă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

EXCLUSIV/ Florin Chilian a trăit momente grele de sărbători și nimeni nu a știut. A ascuns pierderea mamei!

EXCLUSIV/ Florin Chilian a trăit momente grele de sărbători și nimeni nu a știut. A ascuns pierderea mamei! – Florin Chilian a fost dat dispărut din activitatea publică de cunoscuții …]

Sport 0 Comentarii

În conflict cu toată lumea, rămasă fără stadion și fără bază de antrenament, Steaua riscă să nu se mai poată pregăti nici în cantonamentul naționalei

În conflict cu toată lumea, rămasă fără stadion și fără bază de antrenament, Steaua riscă să nu se mai poată pregăti nici în cantonamentul naționalei – Steaua s-a întors în …]

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Smiley, după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Smiley, după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid – Smiley și Simona Halep sunt buni prieteni și deși …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*