6 mai 2016 Comentarii 0

Una dintre primele victime ale incendiului din Colectiv, îngropată abia la finalul acestei luni

Una dintre primele victime ale incendiului din Colectiv, îngropată abia la finalul acestei luni

La șase luni de la incendiul din clubul Colectiv, una dintre primele victime nu a fost încă înmormântată. 

Monica Tănăsoiu, în vârstă de 35 de ani, era manager la o firmă de publicitate, iar în acea seară se afla la concert împreună cu iubitul ei, Ionuţ Popescu. Tânăra a fost cea de-a 27 victimă identificată. Din cauza rănilor sale extrem de grave, mama Monicăi a putut să o identifice doar după cercei.

La doar câteva zile distanță, iubitul ei s-a stins și el pe un pat de spital. 

Cu toate acestea, trupul Monicăi nu a fost înhumat nici măcar până acum. Aceasta a fost incinerată, urmând ca pe 21 mai urna să fie îngropată la Cimitirul Bolovani din Ploiești, orașul său natal.

”Slujba de înmormântare se va desfașura la Cimitirul Bolovani, secțiunea C2, începand cu ora 10:30. Cimitirul se află pe str. Tribunei colț cu str. Sondelor (lângă Stadionul Astra). Se ajunge ușor de la Gara de Sud, pe str. Depoului, apoi pe str. Sondelor, cimitirul fiind chiar la capătul străzii, la intersecția cu str. Tribunei”, a anunțat pe Facebook mama Monicăi, pentru ca prietenii fiicei sale să poată participa.

Pe 30 octombrie, la puțin timp după ora 22.30 un incendiu a pus stăpânire pe clubul Colectiv, unul dintre localurile populare ale Capitalei.

În acel moment pe scenă se afla trupa Goodbye to Gravity, care îşi lansa un nou album. Concertul de lansare a inclus artificii, după aprinderea cărora a luat foc unul din stâlpii pe care erau puse şi apoi tot tavanul localului, ambele acoperite cu burete de antifonare care nu era ignifug. 64 de persoane -artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini – s-au stins din viață în urma tragediei din clubul Colectiv.

Post-ul Una dintre primele victime ale incendiului din Colectiv, îngropată abia la finalul acestei luni apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Una dintre primele victime ale incendiului din Colectiv, îngropată abia la finalul acestei luni

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Curățenie la Steaua! Patronul campioanei României la fotbal a anunțat numele celor pe care îi va da afară: ^”Ei sunt pa!”

Curățenie la Steaua! Patronul campioanei României la fotbal a anunțat numele celor pe care îi va da afară: ^”Ei sunt pa!” – Steaua traversează o criză profundă, fiind pe locul …]

Sport 0 Comentarii

FOTO ȘOCANT! Găsit mort lângă spitalul din Târgu Jiu, într-o baltă de sânge

FOTO ȘOCANT! Găsit mort lângă spitalul din Târgu Jiu, într-o baltă de sânge – Cadavrul unui bărbat a fost găsit azi dimineață, într-o baltă de sânge, în apropiere de Spitalul …]

Sport 0 Comentarii

Alex Maxim, uimit că milionarii din Budesliga își spală singuri ghetele

Alex Maxim, uimit că milionarii din Budesliga își spală singuri ghetele – Tricolorul Alex Maxim (25 de ani) visează ca naționala de fotbal a României să realizeze un Euro 2016 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*