”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea!
15 aprilie 2016 Comentarii 0

”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea!

”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea!

Fanii Stelei au decis să strângă rândurile și să-l ajute pe Mihai Neșu, fostul fundaș stânga al echipei din Ghencea timp de 8 ani, care în urmă cu cinci ani a suferit un teribil accident, în urma căruia a rămas imobilizat într-un cărucior cu rotile.

Pe 9 mai, la „Sala Polivalentă” este organizat un eveniment de strângere de fonduri pentru Neșu, pentru a-i oferi „Bichonului” șansa de a se trata în SUA după cele mai inovative metode în domeniu.

Evenimentul-cheie al acțiunii din 9 mai va fi un meci între multe glorii steliste. „Libertatea” v-a informat, în exclusivitate, că Neșu urmează să plece la tratament în SUA (DETALII, AICI).

Steliștii îl sprijină pe Neșu

Steliștii îl sprijină pe Neșu

Post-ul ”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep va avea probleme în 2016: ^”E vânată de toată lumea! Va fi sub presiune, datorită poziției privilegiate pe care o ocupă!”

Simona Halep va avea probleme în 2016: ^”E vânată de toată lumea! Va fi sub presiune, datorită poziției privilegiate pe care o ocupă!” – Simona Halep va debuta, astăzi, după …]

Sport 0 Comentarii

Legendarul Muhammad Ali își vinde casa cu 495.000 de dolari

Legendarul Muhammad Ali își vinde casa cu 495.000 de dolari – Domeniul deținut în Pennsylvania de fostul mare pugilist Muhammad Ali a fost scos la vânzare contra sumei de 495.000 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*