9 mai 2016 Comentarii 0

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, eliberat pentru bună purtare

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, eliberat pentru bună purtare

Florin Ghinea, zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi români, a fost eliberat din penitenciar pentru bună purtare. El a fost condamnat, în anul 2011, la nouă ani de detenţie.

Judecătorii de la Tribunalul Vrancea  au stabilit, printr-o sentinţă definitivă, să-l elibereze pe Florin Ghinea în urmă cu două săptămâni, condamnat în anul 2011 la nouă ani de închisoare.

Ghenosu era cunoscut în mediile interlope drept o persoană foarte violentă şi a fost suspectat de mai multe infracţiuni precum proxenetism şi ultraj contra bunelor moravuri.

În 2011, Florin Ghinea – liderul clanului Ghenosu din Târgovişte – a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru şantaj şi infracţiuni informatice. Renumele şi l-a căpătat în 2003, când a fost condamnat de autorităţile franceze pentru trafic de carne vie şi cămătărie.

Post-ul Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, eliberat pentru bună purtare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, eliberat pentru bună purtare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dinamo, egal dramatic cu Aalborg, în Cupa EHF

Dinamo, egal dramatic cu Aalborg, în Cupa EHF – Dinamo București a terminat la egalitate cu echipa daneză Aalborg Handball, scor 28-28 (13-17), sâmbătă, în deplasare, în Grupa A a …]

Sport 0 Comentarii

Se dă startul la Programul Rabla! Vezi de când!

Se dă startul la Programul Rabla! Vezi de când! – Programul Rabla pentru persoanele fizice va putea fi  accesat începând cu luna mai,spun surse din ministerul mediului,unde se lucrează de …]

Sport 0 Comentarii

Ultimul omagiu pentru Ekeng, vineri, la stadionul Dinamo

Ultimul omagiu pentru Ekeng, vineri, la stadionul Dinamo – Trupul neînsuflețit al regretatului fotbalist dinamovist Patrick Ekeng va fi depus vineri, la ora 9:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*