10 mai 2016 Comentarii 0

UPDATE 21 de copii și 3 adulți din Făgăraș au ajuns de urgență la spital, după ce au mâncat urdă

UPDATE 21 de copii și 3 adulți din Făgăraș au ajuns de urgență la spital, după ce au mâncat urdă

UPDATE: Numărul persoanelor care au suferit toxiinfecţie alimentară, la Făgăraş, după ce au consumat urdă a ajuns la 24, dintre care 21 sunt copii cu vârste între doi şi 12 ani, aceştia fiind transportaţi cu ambulanţe la spitalul municipal din oraș.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Ambulanţei Braşov, Adriana Palaghiea, cei 24 de pacienţi sunt conştienţi, cu simptome digestive şi stabili hemodinamic, scrie Monitorul Expres.

Mai mulți copii cu vârste între 2 și 12 ani, dar și câțiva adulți din Făgăraș, județul Brașov, au ajuns la spital în această seară, fiind suspecți de toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat urdă cumpărată de la un localnic din cartier.

Inițial 12 copii au fost preluați de ambulanțe şi transportaţi de urgență la Spitalul Municipal Făgăraș, prezentând simptome de toxiinfecție alimentară. Aceștia au consumat urdă cumpărată de la un localnic din cartier, potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

La scurt timp însă, numărul persoanelor intoxicate în Făgăraş a ajuns la 18, printre care 16 copii şi doi adulţi, părinții a unora dintre micuți. Cele 18 persoane care prezintă stări de greață și vărsături provin din mai multe familii de pe străzile Clorului şi Dulgherului ale municipiului Făgăraș.

Post-ul UPDATE 21 de copii și 3 adulți din Făgăraș au ajuns de urgență la spital, după ce au mâncat urdă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – UPDATE 21 de copii și 3 adulți din Făgăraș au ajuns de urgență la spital, după ce au mâncat urdă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ANAF mărește cuantumul minim al datoriilor care vor fi publicate pe „lista rușinii”

ANAF mărește cuantumul minim al datoriilor care vor fi publicate pe „lista rușinii” – ANAF a anunțat, miercuri, că mărește cuantumul minim al datoriilor persoanelor fizice care vor fi publicate …]

Sport 0 Comentarii

Sorana Cîrstea, Crăciun la Târgoviște, cu iubitul, Horia Tecău – antrenamente la Poiana Brașov

Sorana Cîrstea, Crăciun la Târgoviște, cu iubitul, Horia Tecău – antrenamente la Poiana Brașov – Sorana Cîrstea a (25 de ani, 241 WTA) avut un Crăciun perfect, deoarece a fost …]

Sport 0 Comentarii

Românii, cei mai tari din Balcaniada la Marşul Factorilor Poştali / GALERIE FOTO

Românii, cei mai tari din Balcaniada la Marşul Factorilor Poştali / GALERIE FOTO – Angajaţii Companiei Naţionale Poşta Română, câştigători ai ediţiei naţionale a Marşului Factorilor Poştali, şi-au revendicat primele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*