UPDATE / Înmormântarea lui Fane Spoitoru, primul naș al lumii interlope. Limuzina pentru transportarea sicriului a ajuns la biserica din Pantelimon  / FOTO + VIDEO
16 aprilie 2016 Comentarii 0

UPDATE / Înmormântarea lui Fane Spoitoru, primul naș al lumii interlope. Limuzina pentru transportarea sicriului a ajuns la biserica din Pantelimon / FOTO + VIDEO

UPDATE / Înmormântarea lui Fane Spoitoru, primul naș al lumii interlope. Limuzina pentru transportarea sicriului a ajuns la biserica din Pantelimon / FOTO + VIDEO

Fane Spoitoru va fi condus astăzi de rude pe ultimul drum. Pe numele lui real Ion Titișor, interlopul va fi înmormântat în Cimitirul Bellu. 

UPDATE ora 14.45. Miron Cozma a fost aplaudat de cei zece localnici din orasul Pantelimon în momentul când dădea un interviu unui post TV și îl lăuda pe Fane Spoitoru. Acesta a spus ca interlopul nu era un om rău, ci un om care a ajutat pe foarte multa lume.

Cortegiul cu sicriul lui Fane Spoitoru a ajuns la Biserica Sf. Nicolae din Pantelimon. Poliția Rutieră și Politia Locală din orășelul de lângă București asigura linistea, ca sa nu aibă loc incidente‎. Aproximativ o sută de localnici s-au strâns pentru a întâmpina limuzina care transportă trupul neînsuflețit al lui Ion Titisor.

Doua mâini de galbeni țigănești au fost aruncați la intrarea sicriului în curtea bisericii unde se va tine slujba de dinaintea înmormântării de la Bellu. Doar rudele și apropiații lui Fane Spoitoru au putut sa intre în lăcașul de cult, o echipa de șapte bodyguarzi blocând intrarea în curtea bisericii.

UPDATE ora 13.40. Sicriul a fost scos din cort, iar cortegiul funerar se va îndrepta către o biserică din Pantelimon, unde va avea loc o slujbă de înmormântare apoi va ajunge la Cimitirul Bellu.

inmormantare fane spoitoru 16
inmormantare fane spoitoru 17
inmormantare fane spoitoru 18
inmormantare fane spoitoru 19
inmormantare fane spoitoru 14
inmormantare fane spoitoru 15
inmormantare fane spoitoru 13

UPDATE ora 12.10. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Fane Spoitoru va fi dus cu o limuzină din Cernica până la Cimitirul Bellu din Capitală. Ceremoniile funerare sunt întârziate din cauza coroanei de patru metri înălțime pe care a trimis-o Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, încarcerat la Penitenciarul Jilava. Pentru că este foarte grea, este nevoie de 20 de oameni care se chinuie de 10 minute să o aranjeze pe o masina.

UPDATE ora 13.00. Pe muzică de fanfară, se pregătește urcarea sicriului în limuzina, pentru a fi dus la cimitir. La înmormântare a ajuns și Serghei Mizil, prieten apropiat al lui Fane Spoitoru.

serghei mizil

UPDATE ora 11.40. Miron Cozma a ieșit în fata barului și cortului unde este depus sicriul lui Fane Spoitoru și s-a lăudat în fata familiei acestuia că datorita unui memoriu al lui a fost eliberat. Cei doi au fost colegi de celula în urmă cu un deceniu. Acesta a mai atacat conducerea Administrației Penitenciarelor din România pentru faptul ca nu i-a permis fratelui lui Fane Spoitoru o permisie de o zi pentru a participa la inmormantare.

„Nu o să permit nimănui să-și bată joc de familia lui Fane Spoitoru atât timp cât sunt eu aici, chiar dacă el nu mai este”, a amenințat Miron Cozma.

miron cozma2
miron cozma3
miron cozma4

Costel Corduneanu, considerat liderul lumii interlope din Moldova a trimis si el o coroana de flori in memoria lui Fane Spoitoru. Pe coroana din garoafe scrie „Sincere condoleanțe, Costel Corduneanu”. Și familia lui Leonard Doroftei și Nuredin Beinur, cel considerat capul lumii interlope din Constanța pana în urma cu câțiva ani, au coroanele trimise pentru Fane Spoitoru în care își arata condoleantele.

UPDATE ora 11.20.  Câteva zeci de bodyguarzi asigură ca străinii sa nu intre în cortul din Cernica, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul lui Fane Spoitoru. Cinci microbuze pe care sunt așezate coroane și fotografii ale lui Fane Spoitoru sunt deja pregătite în fata mașinii pe care va fi urcat sicriul în drumul spre Cimitirul Bellu. Oamenii celui considerat primul nas al Mafiei românești se chinuie sa aranjeze imensele coroane pe microbuze.

Multi dintre participanții la ceremonie au tricouri cu Fane Spoitoru. Familia și apropiații se chinuie sa urce cea mai mare coroană, care este din partea soției Elena, în forma de inimă. Pe coroana din trandafiri scrie „Celui mai bun și iubit sot, soția Elena”‎. Cei care se ocupă de organizare se tem că mașina pe care a fost urcata imensa coroană, de aproape patru metri înălțime, se va răsturna în trafic.

inmormantare fane spoitoru 11
inmormantare fane spoitoru 10
inmormantare fane spoitoru 9
inmormantare fane spoitoru 8
inmormantare fane spoitoru 6
inmormantare fane spoitoru 5
inmormantare fane spoitoru 4
inmormantare fane spoitoru 3
inmormantare fane spoitoru 2
inmormantare fane spoitoru 1
inmormantare fane spoitoru 7
inmormantare fane spoitoru 12

Fotografii: Dumitru Angelescu

Luceafărul Văii Jiului, Miron Cozma, este și el prezent la priveghiul ‎organizat intr-un cort amplasat pe un teren de fotbal din Cernica. Acesta a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Fane Spoitoru.

Fane Spoitoru a fost adus miercuri seară în țară, din Israel, unde și-a dat ultima suflare. Mii de persoane au venit la priveghiul unuia dintre cei mai temuți interlopi din România. Priveghiul a avut loc într-un cort pentru evenimente sportive și un teren sintetic de fotbal.


Sicriu cu aer condiționat

Interlopul a vrut să fie înmormântat în cripta unde se află și mama lui, iar locul de veci se află lângă cavoul lui Sergiu Nicolaescu.

Trupul lui Fane Spoitoru a fost primenit și mutat într-un sicriu personalizat, făcut pe comandă și dotat cu instalație de aer condiționat, care a fost așezat pe un catafalc de asemenea făcut special. Cei care au venit la priveghi nu au avut voie să faci poze, iar în acest scop au fost angajate echipe de câte 10 bodyguarzi.

Citește și: EXCLUSIV. Fane Spoitoru are sicriu cu aer condiționat și priveghi ”ca la nuntă”

Ion Titișor, cunoscut de toată lumea drept Fane Spoitoru a fost unul dintre cei mai de temut interlopi din Bucureşti. El a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, după un scandal-monstru, în urma căruia a fost împușcat de șase ori un polițist.

Post-ul UPDATE / Înmormântarea lui Fane Spoitoru, primul naș al lumii interlope. Limuzina pentru transportarea sicriului a ajuns la biserica din Pantelimon / FOTO + VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – UPDATE / Înmormântarea lui Fane Spoitoru, primul naș al lumii interlope. Limuzina pentru transportarea sicriului a ajuns la biserica din Pantelimon / FOTO + VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Ilie Bărbulescu, atac la MTS: ”Dacă primea renta viageră, amărâtul ăla de Bălan era acum în viață!”

Ilie Bărbulescu, atac la MTS: ”Dacă primea renta viageră, amărâtul ăla de Bălan era acum în viață!” – Foștii jucători ai echipei Steaua București care, în 1986, cucerea Cupa Campionilor …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep se încurajează singură, după retragerea de la Brisbane: ”Muncind din greu pentru Sydney și/sau Melbourne”

Simona Halep se încurajează singură, după retragerea de la Brisbane: ”Muncind din greu pentru Sydney și/sau Melbourne” – Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, care s-a retras, marţi,de …]

Sport 0 Comentarii

Bon Hewitt a fost exclus din Hall Of Fame-ul tenisului pentru viol și agresiune sexuală

Bon Hewitt a fost exclus din Hall Of Fame-ul tenisului pentru viol și agresiune sexuală – La 76 de ani, fostul tenismen Bob Hewitt a fost făcut din nou de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*