Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime”
30 aprilie 2016 Comentarii 0

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime”

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime”

Muzeul National de Istorie Grigore Antipa a publicat, pe pagina de Facebook, o urare cat se poate de originala de Paste. 

Pe pagina de Facebook a Muzeului Grigore Antipa a fost postata, sambata dimineata, o urare inedita de Paste. Cei care se ocupa de pagina de socializare au renuntat la urarile standard, folosite in exces zilele acestea si si-au incantat vizitatorii cu… un iepuras de cinci milioane de ani.

13055346_1236067209755412_3516757365169505237_n

Initiativa a avut mare priza la public si a facut sute de like-uri, multi fiind incantati de urarea originala de sarbatorile pascale.

Post-ul Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Federația finanțează editarea unor manuale alternative de matematică. Keșeru are trei mere și mănâncă unul. Cu câte mere rămâne Keșeru?

Federația finanțează editarea unor manuale alternative de matematică. Keșeru are trei mere și mănâncă unul. Cu câte mere rămâne Keșeru? – Federația Română de Fotbal lansează un nou proiect: forul …]

Sport 0 Comentarii

Naționala de homleși a România s-a calificat în faza a doua a Mondialului

Naționala de homleși a România s-a calificat în faza a doua a Mondialului – Naționala oamenilor fără adăpost din România s-a calificat în faza a doua a competiției care se …]

Sport 0 Comentarii

Fed Cup: România – Germania, la Cluj, pe zgură. Tricolorele trag cu ”artileria grea” în nemțoaice! Întâi Begu, apoi Halep / LIVE BLOG

Fed Cup: România – Germania, la Cluj, pe zgură. Tricolorele trag cu ”artileria grea” în nemțoaice! Întâi Begu, apoi Halep / LIVE BLOG – FED CUP – Grupa Mondială (baraj …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*