11 mai 2016 Comentarii 0

Valentina Pelinel: „Deja mă întreabă lumea când o să am al doilea copil”

Valentina Pelinel: „Deja mă întreabă lumea când o să am al doilea copil”

Valentina Pelinel aşteaptă cu nerăbdare momentul în care bebeluşul ei va veni pe lume. Blonda e decisă să nască natural, aşa că îl lasă pe fiul ei să aleagă singur momentul în care va veni pe lume. Între timp, ea a cumpărat toate cele necesare şi chiar s-a gândit să caute şi bonă, pentru a avea un ajutor după ce va naşte.

Valentina Pelinel a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, că şi-a dorit enorm un copil şi că, de când a rămas însărcinată, i s-a schimbat tot sistemul de valori. În centrul universului ei este, bineînţeles, copilul.
„Deja mă întreabă lumea când o să-l am pe-al doilea. Stai puţin, să vină bebeluşul.
Am simţit că vreau să am zis că trebuie să să întâmple. Evident că am luat în calcul şi vârsta. La noi femeile există un ceas şi, din păcate, după o anumită vârstă poţi să nu mai poţi avea copii. Am luat şi asta în calcul, dar mi-am dorit şi s-a întâmplat când mi-am dorit.

Sistemul meu de valori s-a schimbat. E incomparabil tot ce am făcut până acum, pe orice plan. Mi-as dori să iasă din mulţime şi să fie tipicar organizat, ca mine. Sunt foarte mulţumită de viaţa mea.

Eu nu mint. Sunt lucruri pe care nu le spun, care rămân nespuse poate pentru totdeauna, lucruri pe care le evit, mă joc cu cuvintele.

Adevărul iese totdeauna la iveală. E o poveste foarte intensă, atipică, care iese din tipare, dar la final e o poveste de viaţă. Nu se întâmplă nimic fără un scop. Nu poţi să trăieşti fără iubire, eşti gol fără iubire.

Sunt o persoană organizată, dar nu când e vorba de iubire. Nu mai contează nimic, sacrific orice”, a povestit ea.

Post-ul Valentina Pelinel: „Deja mă întreabă lumea când o să am al doilea copil” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Valentina Pelinel: „Deja mă întreabă lumea când o să am al doilea copil”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Autostrada Lugoj- Deva, la un pas de surpare!

Autostrada Lugoj- Deva, la un pas de surpare! – Autostrada Lugoj-Deva este la un pas de surpare, după ce un constructorul ar fi folosit argilă în loc de piatră, într-o …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1. ACS Poli Timişoara – FC Viitorul (ora 20:30, Digi, Dolce, Look TV)

Liga 1. ACS Poli Timişoara – FC Viitorul (ora 20:30, Digi, Dolce, Look TV) – Liga 1, etapa a 21-a ACS Poli Timişoara – FC Viitorul (ora 20:30, Digi, Dolce, Look …]

Sport 0 Comentarii

Liga 2, play-off și play-out. Derby-ul zilei la Brăila, Dacia Unirea vs Rapid. Rezultate

Liga 2, play-off și play-out. Derby-ul zilei la Brăila, Dacia Unirea vs Rapid. Rezultate – Liga 2 continuă sâmbătă, duminică şi marţi cu etape diferite în cele două turnee. Astfel, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*