26 aprilie 2016 Comentarii 0

Valentina Pelinel, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Îl aştept pe bebeluş cu mare drag şi emoţie”

Valentina Pelinel, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Îl aştept pe bebeluş cu mare drag şi emoţie”

Valentina Pelinel a terminat toate cumpărăturile pentru bebeluşul pe care urmează să-l aducă pe lume, luna viitoare. Blonda a pus la punct toate detaliile şi aşteaptă, acum, ziua cea mare.

Deşi nu a spus cu exactitate când va deveni mamă, dat fiind faptul că îşi doreşte să nască natural, Valentina Pelinel s-a pregătit ca la carte pentru marele moment. Blonda a terminat toate cumpărăturile pentru „bebeluş poznaş”, semn că marele moment se apropie cu paşi repezi.

Şi, pentru a-şi ţine prietenii virtual la curent cu toate activităţile zilnice, modelul s-a fotografiat într-un magazin pentru copii, de unde s-a aprovizionat pentru prima perioadă a maternităţii.

„Altfel de cumpărături, la supermarket… pentru copii. Consiliată şi cu lista în mână, am finalizat cumpărăturile pentru bebeluşul pe care îl aştept cu mare drag şi emoţie”, a scris ea, pe reţeaua de socializare.

Post-ul Valentina Pelinel, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Îl aştept pe bebeluş cu mare drag şi emoţie” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Valentina Pelinel, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Îl aştept pe bebeluş cu mare drag şi emoţie”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FRF, blat cu Steaua? ^Toate oalele boicotului se vor sparge în capul managerului sportiv Mache Ianuli! ”S-au înțeles”

FRF, blat cu Steaua? ^Toate oalele boicotului se vor sparge în capul managerului sportiv Mache Ianuli! ”S-au înțeles” – Răzvan Burleanu, președintele FRF, i-a amenințat pe oficialii Stelei că jucătorii …]

Sport 0 Comentarii

A fost prins și arestat la jumătate de secol după ce a evadat din închisoare

A fost prins și arestat la jumătate de secol după ce a evadat din închisoare – Un bărbat care evadase dintr-un penitenciar situat în statul american Georgia a fost prins …]

Sport 0 Comentarii

”Cazul Costea”, episodul VI! Comisia de Disciplină va lua la puricat, din nou, dosarul fotbalistului prins jucând la pariuri! A călcat pe bec și Marius Ninel Șumudică? Antrenorului liderului promitea anul trecut că s-a cumințit!

”Cazul Costea”, episodul VI! Comisia de Disciplină va lua la puricat, din nou, dosarul fotbalistului prins jucând la pariuri! A călcat pe bec și Marius Ninel Șumudică? Antrenorului liderului promitea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*