7 aprilie 2016 Comentarii 0

Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil

Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil

Decizie inedită în Venezuela! Nicolas Maduro a anunțat că toate vinerile din următoarele două luni au fost declarate zile libere. Președintele venezuelean a luat această decizie pentru a lupta împotriva penuriei de electricitate cu care se confruntă țara.

”Vom avea weekenduri lungi”, a explicat liderul de la Caracas, într-o alocuţiune televizată.

Venezuela se confruntă cu o gravă penurie de energie, care generează numeroase pene de electricitate. Noua măsură face parte dintr-un plan de acţiune – alcătuit pentru 60 de zile – ce a fost prezentat de preşedintele venezuelean pentru a lupta contra penuriei de electricitate, transmite News.ro.

Din același motiv, venezuelenii au avut liber toată Săptămâna Mare din postul Paștelui catolic. Nicolas Maduro a recunoscut că țara lui se confruntă cu o ”o situaţie extremă”, odată cu scăderea nivelului apei din cele 18 baraje de acumulare din Venezuela.

Totodată, în luna februarie, Nicolas Maduro a extins la nouă ore pe zi perioada de raţionalizare electrică pentru centrele comerciale şi hoteluri.

În urma scăderii preţului petrolului, Venezuela, unul dintre principalii producători de petrol din lume, a cunoscut o scădere dramatică a intrărilor sale de capital.

Foto: EPA

Post-ul Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Câinii” și ”lupii” au revenit acasă/ VIDEO

”Câinii” și ”lupii” au revenit acasă/ VIDEO – Dinamoviștii și petroliștii au revenit în țară din cantonamer. ”Câinii” au fost în Cipru, ”lupii” – în Antalya. “Avem echipa mult mai …]

Sport 0 Comentarii

PSG a zdrobit-o pe Toulouse, scor 5-0! Ibra a reuşit o “dublă” / VIDEO

PSG a zdrobit-o pe Toulouse, scor 5-0! Ibra a reuşit o “dublă” / VIDEO – Formaţia Paris Saint-Germain a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa …]

Sport 0 Comentarii

S-a întâmplat în Spania! România a dat cu Lorca de pământ!

S-a întâmplat în Spania! România a dat cu Lorca de pământ! – Reprezentativa feminină a României a câștigat la scor ultima partidă de verificare în stagiul de pregătire desfășurat la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*