7 aprilie 2016 Comentarii 0

Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil

Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil

Decizie inedită în Venezuela! Nicolas Maduro a anunțat că toate vinerile din următoarele două luni au fost declarate zile libere. Președintele venezuelean a luat această decizie pentru a lupta împotriva penuriei de electricitate cu care se confruntă țara.

”Vom avea weekenduri lungi”, a explicat liderul de la Caracas, într-o alocuţiune televizată.

Venezuela se confruntă cu o gravă penurie de energie, care generează numeroase pene de electricitate. Noua măsură face parte dintr-un plan de acţiune – alcătuit pentru 60 de zile – ce a fost prezentat de preşedintele venezuelean pentru a lupta contra penuriei de electricitate, transmite News.ro.

Din același motiv, venezuelenii au avut liber toată Săptămâna Mare din postul Paștelui catolic. Nicolas Maduro a recunoscut că țara lui se confruntă cu o ”o situaţie extremă”, odată cu scăderea nivelului apei din cele 18 baraje de acumulare din Venezuela.

Totodată, în luna februarie, Nicolas Maduro a extins la nouă ore pe zi perioada de raţionalizare electrică pentru centrele comerciale şi hoteluri.

În urma scăderii preţului petrolului, Venezuela, unul dintre principalii producători de petrol din lume, a cunoscut o scădere dramatică a intrărilor sale de capital.

Foto: EPA

Post-ul Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Venezuela a decretat zile libere vinerile din următoarele două luni. Motivul este incredibil

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un fost căpitan de la FC Brașov a ajuns în SUA și lucrează ca electrician. A spălat și vase!

Un fost căpitan de la FC Brașov a ajuns în SUA și lucrează ca electrician. A spălat și vase! – Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai anilor ’90, Dorel …]

Sport 0 Comentarii

Un arbitru din Liga 1 a fost desfigurat în timp ce se antrena! ”A fost atacat de țigani!”. FOTO

Un arbitru din Liga 1 a fost desfigurat în timp ce se antrena! ”A fost atacat de țigani!”. FOTO – Arbitrul asistent Imre Bucsi (34 de ani), din Sfântu Gheorghe, …]

Sport 0 Comentarii

US Open, primul tur. ^Simona Halep – Marina Erakovici, astăzi, pe arena ”Arthur Ashe”, de la 18.00. Românca joacă înaintea lui Roger Federer / LIVE BLOG

US Open, primul tur. ^Simona Halep – Marina Erakovici, astăzi, pe arena ”Arthur Ashe”, de la 18.00. Românca joacă înaintea lui Roger Federer / LIVE BLOG – Simona Halep (23 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*