5 aprilie 2016 Comentarii 0

Veste bună pentru familia Bodnariu. Unul dintre copii se va întoarce acasă

Veste bună pentru familia Bodnariu. Unul dintre copii se va întoarce acasă

Potrivit unui comunicat remis de către pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei, un judecător a decis să anuleze hotărârea Barnevernet de a-l lua pe micuţul Ezekiel în custodie, ceea ce înseamnă că băieţelul se poate întoarce acasă.

Acelaşi judecător a decis că părinţii îşi pot vedea băieţii de două ori pe săptămână, dar nu s-a pronunţat încă în privinţa fetelor.

Această decizie este doar un pas în procesul de a obține custodia finală a tuturor celor 5 copii, se arată pe site-ul bodnariufamily.org.

Copiii au fost luaţi din familie la denunţul unei profesoare

Coşmarul familiei Bodnariu a început în luna noiembrie, când copiii au fost luaţi din familie în urma denunţului unei profesoare. La mai bine de o lună de când cei mici au fost luat din sânul familiei, în condiţii neclare încă, autorităţile norvegiene i-au anunţat pe cei doi părinţii că vor intra într-un program de consiliere din luna februarie. Până atunci însă, vor fi demarate procedurile de adopţie.

Cei doi părinţi au un program de vizitare a copiilor foarte strict, iar pe fetele cele mari nu au voie să le vadă deloc, în timp ce pe bebeluşul de patru luni îl pot vedea de două ori pe săptămână. Ceilalţi doi copii au voie să îşi vadă părinţii doar o dată pe săptămână.

 

Post-ul Veste bună pentru familia Bodnariu. Unul dintre copii se va întoarce acasă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Veste bună pentru familia Bodnariu. Unul dintre copii se va întoarce acasă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

CS Universitatea Craiova, în aer? ”Echipa olteană participă în mod abuziv în Liga 1!”

CS Universitatea Craiova, în aer? ”Echipa olteană participă în mod abuziv în Liga 1!” – Federația Română de Fotbal are probleme cu legitimitatea, după ce, marți, Curtea de Apel a …]

Sport 0 Comentarii

Ghicești cine îți zâmbește ție aici?

Ghicești cine îți zâmbește ție aici? – Cristiano Ronaldo (30 de ani), atacantul lui Real Madrid, este foarte activ pe site-urile de socializare. Recent, fotbalistul portughez le-a făcut o surpriză …]

Sport 0 Comentarii

Belinda Bencici a umplut cala avionului cu bagajele sale!

Belinda Bencici a umplut cala avionului cu bagajele sale! – Belinda Bencici, elvețianca-minune alături de care Simona Halep a și jucat la dublu, la turneul WTA de la Stuttgart, a pierdut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*