2 mai 2016 Comentarii 0

Veste bună pentru Real! Ronaldo s-a antrenat și vrea să fie pe teren la returul cu City | VIDEO

Veste bună pentru Real! Ronaldo s-a antrenat și vrea să fie pe teren la returul cu City | VIDEO

Fanii lui Real Madrid au avut parte de o veste bună. Portughezul Cristiano Ronaldo s-a antrenat alături de colegi, chiar dacă nu e încă refăcut complet după accidentare.

Portughezul s-a antrenat cu mingea, dar apoi s-a despărțit de coechipieri și s-a pregătit separat, asistat de un preparator fizic care îl ajută să se recupereze cât mai rapid, informează dolce-sport.ro. Cei de la Real speră ca Ronaldo să fie apt pentru returul cu Manchester City, din semifinalele Ligii Campionilor (0-0 în tur), de miercuri.

Testul hotărâtor va fi făcut de Ronaldo mâine, cu o zi înaintea partidei, când starul lui Real își va da seama la antrenament dacă poate intra în meciul care îi poate califica pe madrileni în finala Ligii.

Post-ul Veste bună pentru Real! Ronaldo s-a antrenat și vrea să fie pe teren la returul cu City | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Veste bună pentru Real! Ronaldo s-a antrenat și vrea să fie pe teren la returul cu City | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Scena şocante în Pakistan. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost omorâtă de membri ai unui consiliu tribal

Scena şocante în Pakistan. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost omorâtă de membri ai unui consiliu tribal – O adolescentă în vârstă de 17 ani a trecut …]

Sport 0 Comentarii

O prim-divizionară a ”devorat” al doilea antrenor în acest sezon

O prim-divizionară a ”devorat” al doilea antrenor în acest sezon – Flavius Stoican, 38 de ani, și-a dat demisia în cursul zilei de azi de la FC Voluntari, după ce …]

Sport 0 Comentarii

Mașina cumpărată de 15 milioane de oameni este la Artmark / GALERIE FOTO

Mașina cumpărată de 15 milioane de oameni este la Artmark / GALERIE FOTO – Ford T, primul automobil modern cu producție în masă, cea mai bine vândută mașină timp de aproape …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*