7 aprilie 2016 Comentarii 0

Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori!

Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori!

„O echipă cu asemenea tradiție ar trebui imediat ajutată să intre înapoi în Liga I. Suntem dispuși să preluăm Farul cu datoriile pe care le are, cu o singură condiție: să manageriem noi clubul. Sper ca Farul să devină o Asociație profesionistă pe acțiuni, după model occidental, în care să nu decidă un singur investitor”, a declarat Frăţilă, conform radioconstanta.ro.

Constantin Frățilă a ajuns unul dintre cei mai bogați investitori de pe Bursă după ce a început să investească la sfârșitul crizei din 1997-1999, scria zf.ro. A investit inițial 400.000 $ si a ajuns ca la finele anului 2007 să dețină un portofoliu estimat de el la 60 de milioane de euro. Între timp, valoare investițiilor s-a redus semnificativ. Omul de afaceri detine împreună cu soția și fiica sa, acțiuni la firma de construcții Comcm Constanta (CMCM), procente din capitalul SIF Transilvania și acțiuni pe Bursa și piata RASDAQ. El face afaceri, între altele, în domeniul inchirierii de utilaje pentru construștii și demolări.

Farul Constanţa a terminat sezonul regulat pe locul 3, cu 44 de puncte, şi va începe play-off-ul de promovare în Liga 1 de pe locul 5, cu 19 puncte, fiind la 6 lungimi de liderul Rapid şi la 4 de locul de baraj, ocupat de Dunărea Călăraşi.

Ilie Stan este antrenorul ”marinarilor”, el având 4 victorii în cele 4 meciuri pe care le-a petrecut pe banca constănţenilor.

Post-ul Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali nu renunță la ideea reveniri echipei în Ghencea: ”Trebuie să rezolvăm”

Gigi Becali nu renunță la ideea reveniri echipei în Ghencea: ”Trebuie să rezolvăm” – Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că trebuie să rezolve …]

Sport 0 Comentarii

ARSC face revoluție în 13 orașe, înainte de Arsenal – Barcelona

ARSC face revoluție în 13 orașe, înainte de Arsenal – Barcelona – Asociaţia Arsenal România Supporters Club (ARSC) anunță organizarea unor evenimente speciale, în perspectiva partidei dintre echipele Arsenal FC şi FC Barcelona, joc …]

Sport 0 Comentarii

Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni mai devreme

Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni mai devreme – Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a născut un băieţel, cu trei săptămâni înainte de termen. Copilul se va numi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*