7 aprilie 2016 Comentarii 0

Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori!

Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori!

„O echipă cu asemenea tradiție ar trebui imediat ajutată să intre înapoi în Liga I. Suntem dispuși să preluăm Farul cu datoriile pe care le are, cu o singură condiție: să manageriem noi clubul. Sper ca Farul să devină o Asociație profesionistă pe acțiuni, după model occidental, în care să nu decidă un singur investitor”, a declarat Frăţilă, conform radioconstanta.ro.

Constantin Frățilă a ajuns unul dintre cei mai bogați investitori de pe Bursă după ce a început să investească la sfârșitul crizei din 1997-1999, scria zf.ro. A investit inițial 400.000 $ si a ajuns ca la finele anului 2007 să dețină un portofoliu estimat de el la 60 de milioane de euro. Între timp, valoare investițiilor s-a redus semnificativ. Omul de afaceri detine împreună cu soția și fiica sa, acțiuni la firma de construcții Comcm Constanta (CMCM), procente din capitalul SIF Transilvania și acțiuni pe Bursa și piata RASDAQ. El face afaceri, între altele, în domeniul inchirierii de utilaje pentru construștii și demolări.

Farul Constanţa a terminat sezonul regulat pe locul 3, cu 44 de puncte, şi va începe play-off-ul de promovare în Liga 1 de pe locul 5, cu 19 puncte, fiind la 6 lungimi de liderul Rapid şi la 4 de locul de baraj, ocupat de Dunărea Călăraşi.

Ilie Stan este antrenorul ”marinarilor”, el având 4 victorii în cele 4 meciuri pe care le-a petrecut pe banca constănţenilor.

Post-ul Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Veste bună pentru un club de tradiție din România: s-au găsit investitori!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nostalgic după fotbalul cu bască. Adriane, ţi-e ruşine să-ţi etalezi fizicul lângă aşa exemplare?

Nostalgic după fotbalul cu bască. Adriane, ţi-e ruşine să-ţi etalezi fizicul lângă aşa exemplare? – Adrian Mutu (37 de ani) vrea cu naţionala la Euro 2016, dar face tuşa în …]

Sport 0 Comentarii

ANCHETĂ! Vasile Turcu, acuzat că a distruge un simbol național! Fostul acționar de la Dinamo este indicat ca fiind vinovat pentru faptul că manifestările dedicate Zilei Naționale nu se țin în zona Arcului de Triumf! Importantul edificiu stă să cadă, la o trepidație puternică!

ANCHETĂ! Vasile Turcu, acuzat că a distruge un simbol național! Fostul acționar de la Dinamo este indicat ca fiind vinovat pentru faptul că manifestările dedicate Zilei Naționale nu se țin …]

Sport 0 Comentarii

Mutu nu mai tace: ”Cea mai mare luptă este să crezi în tine atunci când nimeni n-o mai face!”

Mutu nu mai tace: ”Cea mai mare luptă este să crezi în tine atunci când nimeni n-o mai face!” – Acuzat că ar fi petrecut o noapte de pomină alături …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*