22 aprilie 2016 Comentarii 0

Veste inedită pentru șoferi. Poliția spune că se va întâmpla în fiecare zi de marți

Veste inedită pentru șoferi. Poliția spune că se va întâmpla în fiecare zi de marți

Vineri, de Ziua Pământului, Poliția Română a anunțat că dă startul unei campanii de ”responsabilizare a bucureștenilor cu privire la diminuarea traficului auto din Capitală, contribuind astfel și la reducerea amprentei de carbon”.

Poliția Română a transmis un anunț inedit pentru toți șoferii din București. Aceștia sunt sfătuiți ca în fiecare zi de marți să meargă alături de familie, colegi sau prieteni, pe drumurile pe care le au în comun, pentru a se reuși diminuarea traficului.

”Conducătorii auto sunt încurajaţi ca, în fiecare zi de marţi (una dintre cele mai aglomerate zile din săptămână, potrivit unui studiu realizat de Guvern), să își împartă maşina personală cu familia, colegii sau prietenii cu care au drum comun”, se arată în anunțul Poliției Române, publicat pe o rețea de socializare.

Avertisment al cercetătorilor! 13 august, ziua în care am epuizat resursele Pământului!

Ziua Pământului 2016. În fiecare an în ziua de 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, ziua când s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Această mişcare a luat naştere în SUA într-o perioadă când au avut loc mai multe evenimente deosebite, printre care înăbuşirea prin folosirea armelor de foc a revoltei unor studenţi împotriva războiului din Cambodgia, ”Masacrul din 4 mai”, apariţia fibrelor optice, succesul melodiei „Bridge over Troubled Water”, ultimul album al formaţiei Beatles, moartea lui Jimmy Hendrix, un accident nuclear în Carolina de Sud la centrala nucleară din Savannah River din apropierea oraşului Aiken (nerecunoscut timp de 18 ani), poluarea foarte mare cu gaze şi fum, considerată ”semn al prosperităţii”. Despre mediul înconjurător a început să se vorbească din ce în ce mai des.

Ziua Pământului 2016. A fost fondată de senatorul american Gaylord Nelson în anul 1970, cu scopul de a trezi clasa politică din dezinteresul pe care il arată faţă de mediu. Ziua Pământului a fost celebrată în primul an de circa 20 milioane de cetăţeni americani, în marea lor majoritate tineri şi foarte tineri. După 2 decenii, în anul 1990, peste 200 milioane de oameni din 141 de ţări au transformat Ziua Pământului într-o manifestare de amploare în istoria omenirii, prin alăturarea lor în dorinţa de a milita pentru un viitor mai bun al planetei noastre.

Ziua Pământului 2016. În anul 2009, Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ şi expresie comună a dorinţei tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat şi mai verde.

Post-ul Veste inedită pentru șoferi. Poliția spune că se va întâmpla în fiecare zi de marți apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Veste inedită pentru șoferi. Poliția spune că se va întâmpla în fiecare zi de marți

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Ruby a căzut în cap! Prietenii ei au filmat momentul dureros! „Am rămas cu cicatrici”

Ruby a căzut în cap! Prietenii ei au filmat momentul dureros! „Am rămas cu cicatrici” – Ruby şi-a amuzat prietenii de pe contul de socializare, după ce a făcut public …]

Sport 0 Comentarii

Un campion național, în stare gravă. Așteaptă rezultatul biopsiei. Toată lumea sportului s-a strâns pentru a-l sprijini cu donații. Cum îl puteți ajuta

Un campion național, în stare gravă. Așteaptă rezultatul biopsiei. Toată lumea sportului s-a strâns pentru a-l sprijini cu donații. Cum îl puteți ajuta – La sfârșit de an, familia rugbyului …]

FCSB se laudă cu marea performanță a Stelei de acum 30 de ani: ”Cea mai frumoasă zi din istoria clubului nostru”

FCSB se laudă cu marea performanță a Stelei de acum 30 de ani: ”Cea mai frumoasă zi din istoria clubului nostru” – Eroii de la Sevilla au fost premiați de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*