27 aprilie 2016 Comentarii 0

Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme

Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme

Ultima apariție publică a Angelinei Jolie i-a șocat pe fanii acesteia, care au remarcat faptul că celebra actrița a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Experții în nutriție citați de publicația RadarOnline spun că vedeta de la Hollywood ar cântări numai 35 de kilograme la cei 1,70 metri pe care îi are. 

Starea Angelinei Jolie îi îngrijorează inclusiv pe tatăl actriței, Jon Voight, și pe soțul ei, Brad Pitt. De altfel, anul trecut s-a vehiculat faptul că celebrul cuplul „Brangelina” ar fi în pragul despărțirii, tocmai din cauza nemulțumirii actorului față de refuzul Angelinei de a lua măsuri împotriva bolii sale. Potrivit unor surse, la acea vreme actrița cântărea 40 de kilograme, semn că starea ei s-a deteriorat în ultimele luni, dacă dăm crezare experților nutriționiști, care spun că vedeta ar avea acum cu 5 kilograme mai puțin.

Recent, Angelina Jolie a fost fotografiată în fața unui restaurant din Londra, unde a luat cina împreună cu William Hague, un politician conservator britanic.

Condiția fizică a actriței este pusă pe seama suferințelor prin care aceasta a trecut în ultimii ani. În 2007, Angelina și-a pierdut mama, iar în ultimii ani a fost supusă unei duble masectomii și a unei ovariectomii.

 

 

Post-ul Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali, dezlănțuit după eșecul cu Voluntari: ^”La revedere! I-am zis lui Reghe: Ține-l pe bară şi spune-i să nu mai vină la dublarea de salariu”

Gigi Becali, dezlănțuit după eșecul cu Voluntari: ^”La revedere! I-am zis lui Reghe: Ține-l pe bară şi spune-i să nu mai vină la dublarea de salariu” – Gigi Becali a …]

Derby de România. Totul despre marele meci Steaua – Dinamo (ora 20:30, Digi Sport, Dolce Sport, Look+)

Derby de România. Totul despre marele meci Steaua – Dinamo (ora 20:30, Digi Sport, Dolce Sport, Look+) – ACTUALIZARE. Deşi se părea că Eric Bicfalvi va reveni ca titular pentru …]

Sport 0 Comentarii

Se plâng că nu au bani, dar au transferat o căruță de fotbaliști. Oficialii echipei Petrolul Ploiești, ultima clasată în Liga 1, au adus trei francezi cu prezențe în Ligue 1

Se plâng că nu au bani, dar au transferat o căruță de fotbaliști. Oficialii echipei Petrolul Ploiești, ultima clasată în Liga 1, au adus trei francezi cu prezențe în Ligue …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*