27 aprilie 2016 Comentarii 0

Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme

Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme

Ultima apariție publică a Angelinei Jolie i-a șocat pe fanii acesteia, care au remarcat faptul că celebra actrița a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Experții în nutriție citați de publicația RadarOnline spun că vedeta de la Hollywood ar cântări numai 35 de kilograme la cei 1,70 metri pe care îi are. 

Starea Angelinei Jolie îi îngrijorează inclusiv pe tatăl actriței, Jon Voight, și pe soțul ei, Brad Pitt. De altfel, anul trecut s-a vehiculat faptul că celebrul cuplul „Brangelina” ar fi în pragul despărțirii, tocmai din cauza nemulțumirii actorului față de refuzul Angelinei de a lua măsuri împotriva bolii sale. Potrivit unor surse, la acea vreme actrița cântărea 40 de kilograme, semn că starea ei s-a deteriorat în ultimele luni, dacă dăm crezare experților nutriționiști, care spun că vedeta ar avea acum cu 5 kilograme mai puțin.

Recent, Angelina Jolie a fost fotografiată în fața unui restaurant din Londra, unde a luat cina împreună cu William Hague, un politician conservator britanic.

Condiția fizică a actriței este pusă pe seama suferințelor prin care aceasta a trecut în ultimii ani. În 2007, Angelina și-a pierdut mama, iar în ultimii ani a fost supusă unei duble masectomii și a unei ovariectomii.

 

 

Post-ul Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La Târgu Mureş se învaţă italiana. ASA l-a adus pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi

La Târgu Mureş se învaţă italiana. ASA l-a adus pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi – Rămasă fără antrenor, după plecarea lui Vasile Miriuţă, aflat acum în cărţi să o …]

Sport 0 Comentarii

Accident spectaculos la intrarea în Huşi. Zeci de maşini de spălat au căzut dintr-un TIR

Accident spectaculos la intrarea în Huşi. Zeci de maşini de spălat au căzut dintr-un TIR – Accident spectaculos  la intrarea în municipiul Huși dinspre Vama Albița. Un TIR plin cu …]

Sport 0 Comentarii

Anglia, etapa a 32-a. Astăzi joacă Arsenal, Chelsea, Liverpool și City! Cine o prinde pe Leicester? LIVESCORE

Anglia, etapa a 32-a. Astăzi joacă Arsenal, Chelsea, Liverpool și City! Cine o prinde pe Leicester? LIVESCORE – ANGLIA, etapa a 32-a SÂMBĂTĂ 14.45 Aston Villa – Chelsea 17.00 West …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*